FOTO EXCLUSIV

Lidia Buble a ajuns la DIICOT, dar nu se potolește. Cum a încălcat din nou legea în București, imaginile sunt clare (exclusiv foto)

Stan Filon 18.11.2021, 13:53

Lidia Buble a ajuns la DIICOT, după ce a mituit doi polițiști de la Poliția Rutieră, dar a scăpat basma curată, după ce a recunoscut totul. Faptul că a scăpat atât de ușor pare să-i dea aripi vedetei în încălcarea legii, după cum se vede din fotografiile surprinse de paparazzy Impact.ro.

Lidia Buble a scăpat de procurorii DIICOT, dar nu se potolește

Lidia Buble a trecut prin clipe foarte grele, după ce a fost trasă pe dreapta de polițiștii de la rutieră. Dintr-un motiv destul de evident, vedeta a refuzat să facă alcool-test-ul, așa că a pus mâna pe telefon și și-a sunat un prieten pentru a cere un sfat.

Prietenul respectiv a sfătuit-o să le ofere tradiționala mită celor doi polițiști, iar vedeta s-a conformat. Doar că nu avea bani la ea. A mers acasă cu cei doi polițiști pentru a le oferi suma promisă, însă, spre rușinea ei, nici acasă nu avea niciun ban, așa că s-a dus la bancomat, cu tot cu cei doi polițiști după ea, unde se pare că a avut loc darea/luarea de mită.

Lidia Buble a scapat de procurorii DIICOT, dar nu se potoleste
Lidia Buble a scapat de procurorii DIICOT, dar nu se potoleste

Cum a fost surprinsă artista

Spre ghinionul ei, bărbatul care i-a oferit sfatul prietenesc era urmărit de procurori, așa că oamenii legii au auzit și ei ce sfat i-a dat vedetei. Lidia Buble a fost invitată la DIICOT, unde vedeta a recunoscut totul și le-a povestit procurorilor exact cum s-a întâmplat totul. Cântăreața a scăpat de mâna legii, după ce a semnat un acord de recunoaștere, însă se pare că nu și-a învățat lecția.

Recent, cântăreața a fost fotografiată de paparazzy Impact.ro încălcând din nou legea. Vedeta a blocat o întreagă arteră de circulație cu bolidul său de lux. Nu a rămas în pană de benzină sau ceva asemănător, ci pur și simplu s-a dus la shopping. A lăsat, totuși, numărul de telefon în parbriz, pentru a putea fi găsită ușor de șoferii blocați în trafic. Șoferii din cozile imense care s-au format în spatele autoturismului său nu au putut însă să o sune pe artistă și să-i spună că a paralizat circulația pe Dorobanți!

Urmăriți Impact.ro și pe