Mihai Petre, un bărbat norocos. Ce declarație i-a făcut soția la Asia Express. Elwira a izbucnit în lacrimi

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 17.11.2021, 16:01

Mihai Petre este un bărbat norocos. Soția lui i-a făcut o declarație de dragoste la Asia Express, izbucnind în lacrimi. Elwira a explicat ce înseamnă pentru ea partenerul ei de viață, iar momentul i-a emoționat pe cei prezenți.

Ce declarație a primit Mihai Petre de la soția lui, la Asia Express

În ediția cu numărul 36 din cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1, Irina Fodor a provocat echipele să citească scrisorile pe care le-au scris în Iordania pentru partenerii lor. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost creat de soția lui Mihai Petre, care a izbucnit în lacrimi încă de la primele cuvinte rostite.

”Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România.

Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, a spus Elwira Petre.

Mihai Petre, un barbat norocos. Ce declaratie i-a facut sotia la Asia Express. Elwira a izbucnit in lacrimi
Elwira Petre, citind scrisoarea. Irina Fodor, emotionata

Cum a reacționat Mihai Petre la declarația de dragoste a soției lui

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani, a fost vizibil emoționat de cuvintele soției lui. Nici el nu și-a putut stăpâni lacrimile. Dansatorul a dezvăluit că nu suportă să își vadă partenera de viață plângând. Însă, el nu a fost singurul care a lăcrimat. Și pe Irina Fodor au impresionat-o cuvintele Elwirei.

”La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă mai abțin. M-a emoționat foarte tare. Felul în care îl vede pe Mihai și relația asta dintre ei m-au emoționat”, a spus și Cuza.

Înainte de această ediție, echipele au fost despărțite timp de două zile. Mihai Petre, Emi, Cosmin Natanticu, Lidia Buble și Maria Speranța au plecat pe traseu pentru a se confrunta cu obstacolele din Amman ce le-au fost pregătite în concurs.

În acest timp, coechipierii lor au rămas cu Irina Fodor și au avut de trecut misiuni ce au influențat parcursul partenerilor lor pe traseu.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Elwira Petre a recunoscut că în cele două zile s-a simțit tristă, fără energie și cu un dor continuu de soțul ei. Dansatoarea a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață pe vremea când era doar un copil și că îi este greu fără el. Când l-a cunoscut pe dansator, ea avea 18 ani.

”El e cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni. Nu cred că sunt cuvinte care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine”, a spus Elwira Petre, printre lacrimi.

Elwira Petre s-a născut în Polonia și s-a apucat de dans la vârsta de zece ani. Pe Mihai Petre l-a cunoscut în Republica Moldova, la o probă de dans, deoarece amândoi erau în căutarea unor parteneri. După două zile, el a sunat-o și i-a spus că vrea să vină în țara ei natală. A trecut doar o săptămână și acest lucru s-a și întâmplat. În scurt timp, au devenit un cuplu nu doar pe scenă, ci și în viața personală.

”Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu.

Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a declarat Elwira Petre, care pe 30 decembrie va împlini 40 de ani.

Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit în vara anului 2008, la Palatul Știrbei. Cei doi au împreună două fiice – Catinca, născută în 2012, și Ariana, născută în 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe