Cum arată acum fiul lui Petre Roman. Petrus seamănă leit cu tatăl său

Iancu Andreea 21.08.2020, 13:42
Cum arată acum fiul lui Petre Roman. Petrus seamănă leit cu tatăl său

Petre Roman este un bărbat împlinit. La cei 74 de ani are o soție tânără și un băiețel, Petrus. Fiul fostului premier seamănă perfect cu tatăl său, dovadă fiind imaginile cu cei doi.

Cum arată Petrus, fiul lui Petre Roman

Timpul pare să zboare în familia Roman. După căsătoria din 2009, Petre Roman și Silvia Chifiriuc și-au dedicat timpul familiei. Cei doi au împreună un băiețel, care a împlinit deja 11 ani. Deși ne obișnuisem ca părinții săi să îi strige „micuțul Petrus”, acum tânărul este un băiat în toată regula.

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, iar Petrus are stofă de cuceritor în viitor. Băiatul îi seamănă leit tatălui său, având un șarm aparte. Băiețelul ar putea să urmeze cu succes o carieră în politică. Deocamdată el este un elev silitor, studiază la Școala Franceză și vorbește deja foarte bine în limba franceză.

În urmă cu doi ani, Petre Roman a făcut cunoștință și publicului cu fiul său. Tatăl și fiul au apărut în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta” de la Antena 1. Petrus a dezvăluit atunci că Petre Roman obișnuiește să stingă luminile prin casă pentru a face economie. De asemenea, băiatul a mărturisit că tatăl său are o pasiune pentru drumeții pe munte și că obișnuia să îl poarte și pe el într-un rucsac atunci când era mic.

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, spunea Petre Roman înainte de emisiune.

Petrus Roman îi seamănă leit fostului premier
Petrus Roman îi seamănă leit fostului premier

Silvia Chifiriuc își mai dorește un copil

Chiar dacă între Petre Roman și soția sa sunt 26 de ani diferență, femeia nu renunță la planurile sale de familie. Silvia visează să îi dăruiască încă un copil lui Petre Roman. De data aceasta, cuplul speră să aibă o fetiță.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza” , a spus Silvia pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...