De ce s-a supărat Andreea Marin în vacanța cu iubitul în Croația. ”Cu asta am o problemă”

Iancu Andreea 20.07.2020, 11:39

Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, au petrecut o vacanță de neuitat în Croația. Deși au ales această destinație pentru a se relaxa și a sărbătorii ziua de naștere a lui Adrian, cuplul a avut parte și de momente neplăcute. Chiar dacă ar fi trebuit să se bucure de vacanță, Andreea nu s-a putut abține să nu observe neregulile.

Vacanță în Croația, de ziua iubitului

Se pare că Andreea și-a găsit în sfârșit jumătatea. Vedeta radiază de fericire și se bucură de timpul petrecut alături de partenerul său, Adrian Brâncoveanu. Recent, cei doi au avut parte de o experiență în Croația. Aceasta este adesea destinația de vacanță aleasă de Zână. Totuși, de data aceasta cei doi au avut parte de peripeții. Din pricina pandemiei de coronavirus, condițiile de călătorie au fost schimbate. Astfel, Andreea Marin a trebuit să se reorienteze după ce zborul inițial a fost anulat. Vedeta e povestit că nu anularea zborului a fost motivul care a neliniștit-o.

Neregulile observate de Andreea în vacanță
Neregulile observate de Andreea în vacanță

Ce a deranjat-o pe Andreea în vacanța în Croația

Andreea a povestit într-un interviu pentru click.ro care este cauza supărării sale, în plină vacanță. Astfel, diva a mărturisit că unele dintre companiile aeriene nu respectau regulile impuse de autorități.

Nu asta m-a deranjat în mod special, ci lipsa respectării regulilor, pe care nu le-aş numi de “distanţare socială”, ci de bun simţ, în situaţia dată. Sau de respect pentru sănătatea fiecărui om şi pentru a celor din jur.

Două dintre companiile aeriene nu au respectat distanța socială, în timp ce o companie croată a primit laudele vedetei. Se pare că aceasta din urmă i-a atras atenția prin organizarea pasagerilor la un rând distanță, unii de alții.

Apoi, în Croaţia, în hoteluri, în taxiuri, la terase, practic oriunde, toţi cei care ofereau servicii purtau măşti, mănuşi, oricât de cald era afară, magazinele cu spaţii prea mici erau închise, de câte ori se schimba clientul, scaunul, masa sau şezlongul erau dezinfectate în faţă acestuia, iar tot ce era necesar pentru menţinerea igienei îţi era oferit gratuit la orice pas, a povestit vedeta pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...