Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu iubitul consul. Ce vor face cu fiica ei, Violeta

Iancu Andreea 12.07.2020, 20:53

Andreea Marin este mai fericită ca oricând. Vedeta are o relație serioasă cu iubitul său consul de patru ani. De aceea, Andreea și partenerul său de viață au luat o hotărâre importantă, care o privește și pe micuța Violeta.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu iubitul său

Andreea este mai fericită ca oricând. Vedeta și iubitul său sunt proaspăt întorși dintr-o vacanță, despre care au povestit într-un interviu exclusiv la Antena Stars. Astfel, Andreea Marin a decis împreună cu partenerul său să se bucure de frumusețea Croației. Totodată, Zâna și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, au avut și un motiv de sărbătoare. Cei doi formează de patru ani de zile un cuplu sudat și frumos.

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost sărbătorită într-un cadru croat, de care Andreea mărturisește că nu s-ar mai fi despărțit.

Am stat o săptămână și n-am mai fi plecat. Mâncare bună, oameni frumoși, deloc aglomerat, a povestit Andreea Marin la Antena Stars.

Se pare că obiceiul Andreei era să petreacă această perioadă din an în vacanță în Italia. Din pricina pandemiei, însă, insula Capri a fost inaccesibilă turiștilor. Astfel, Andreea Marin și iubitul său au optat pentru o altă destinație.

Am plecat că am vrut să fim doar noi și într-un loc apropiat de cel care este pe sufletul nostru. Sunt aproape patru ani de când suntem împreună. Așa am făcut, așa am simțit. Este un om special, a mărturisit Andreea Marin.

Planurile de viitor o includ și pe Violeta
Planurile de viitor o includ și pe Violeta

Ce planuri de viitor au cei doi iubiți

De vreme ce cuplul este unul extrem de sudat, cei doi au luat și o decizie importantă pentru fiica Andreei Marin. Astfel, Zâna a mărturisit că pe viitor își dorește ca vacanța de cuplu să se transforme în una de familie. Astfel, Violeta urmează să petreacă și ea timp alături de cei doi. Relația dintre fiica Andreei și actualul partener al vedetei este una foarte apropiată și bună.

Ne dorim să plecăm și cu Violeta, iar acum căutăm să vedem unde am putea merge, ca ea să fie în siguranță. Pentru că asta își dorește fiecare părinte și să se și bucure de vacanță. E joacă atunci când suntem noi trei în vacanță. Ei doi complotează împotriva mea, că nu prea mă pricep la jocuri. Cineva trebuie să fie și disciplinat, a declarat Andreea Marin, conform spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...