De ce s-a căsătorit, de fapt, Alexandra Stan. ”Îmi murise motanul. M-aș fi măritat cu oricine”

Badea Violeta 24.11.2021, 14:02
De ce s-a căsătorit, de fapt, Alexandra Stan. ”Îmi murise motanul. M-aș fi măritat cu oricine”

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat după doar patru luni de căsnicie. Iată ce spune artista despre mariajul care s-a încheiat atât de repede.

Adevărul din spatele mariajului Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu

Alexandra Stan a recunoscut că nu-l cunoștea de foarte mult timp pe Emanuel Necatu, bărbatul care avea să-i devină soț. Cu toate astea, ea i-a spus „Da” și a ajuns să îmbrace pentru prima dată rochia de mireasă.

După doar patru luni de mariaj, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc și au divorțat. Acum, cântăreața a dezvăluit de ce s-a grăbit cu această căsătorie.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit Alexandra Stan la „Teo Show”.

Alexandra Stan si Emanuel Necatu
Alexandra Stan si Emanuel Necatu

Alexandra Stan și-a dorit mult un copil

Fosta concurentă de la Survivor România a declarat că își dorea enorm să facă un copil, iar în Emanuel a văzut un bărbat potrivit, cu multe calități. Din păcate, cei doi nu au mai apucat să devină părinți.

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el.

Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, a mai spus Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...