Alexandra Stan, primele declaraţii despre divorţ. „S-a întrecut măsura. Ştiam de la început”

Ioana Bucur 15.11.2021, 17:25
Alexandra Stan, primele declaraţii despre divorţ. „S-a întrecut măsura. Ştiam de la început”

După participarea la Survivor, frumoasa artistă și-a șocat fanii cu un anunț neașteptat: o căsătorie. Din nefericire, povestea de iubire a ajuns la final, după doar câteva luni de la momentul în care a spus cel mai important „DA” din viața ei. Acum, cu sufletul împăcat, Alexandra Stan a făcut primele declarații despre divorț.

Alexandra Stan vorbește despre divorț

După ce și-a dovedit că poate face față condițiilor dificile de la Survivor, Alexandra Stan a crezut și-a descoperit iubirea vieții, așa că a făcut marele pas. A plănuit o nuntă emoționantă, superbă, pe care a reușit să o țină departe de ochii curioșilor. Fanii au asaltat-o cu mesaje de felicitări în momentul în care a anunțat că este femeie căsătorită, iar artista părea să fie în al nouălea cer.

Din păcate, povestea nu s-a terminat cu un „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Acum, după ce toată furtuna iscată în jurul ei s-a domolit, Alexandra Stan a făcut primele declarații despre divorț. Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, ea a recunoscut că ar mai fi trebuit să aștepte până la căsătorie și că a confundat, de fapt, iubirea cu sentimentul de siguranță.

„Trebuia să stăm mai mult până să ne căsătorim,a fost focul ăla! Ne-am căsătorit după o lună şi ceva. Am simţit că am nevoie de cineva, murise şi motanul meu, venisem de la Survivor. M-a ajutat mult să mă regăsesc, am confundat iubirea cu siguranţă. E un om normal, credincios, stabil! Experienţa asta m-a ajutat să mă apropii mai mult de Dumnezeu, el m-a ajutat să mă reconectez cu biserica. M-a făcut să văd mai mult binele. Pentru asta o să îi mulţumesc mereu! Dar siguranţă despre care vorbeam tine despre mine, trebuie să mă ridic, să trag de mine pentru orice.

Noi am confundat lucrurile! Voiam mult să îmi fac o familie, să mă stabilizez. Am crezut că o să fie totul ok, că o să fiu bine, dar mi-am dat seama că eu trebuie să fiu bine cu mine pentru a fi echilibrată din toate punctele de vedere. E o luptă! Trebuie să muncesc mereu”, a mărturisit Alexandra Stan.

Alexandra Stan, primele declaraţii despre divorţ
Alexandra Stan si Emanuel Necatu s-au despartit

„Eu ştiam de la început că nu o să fie bine şi că o să despărţim, dar na…”

Alexandra recunoaște că s-a lăsat ghidată de suflet și de dorința uriașă de a-și forma propria familie. Chiar dacă lucrurile nu au mers între ea și fostul ei soț, îi va rămâne mereu recunoscătoare pentru lecțiile importante învățate de la el. Cu toate că au simțim amândoi că nu vor putea continua împreună, decizia de a pune capăt relației, de a divorța, nu a fost deloc ușoară.

„Am luat decizia pentru că sunt genul de persoană care accept orice dar la un moment dat mi-am dat seama că s-a depășit o limită. Când spun stop nu mă mai întorc! Eu ştiam de la început că nu o să fie bine şi că o să despărţim, dar na…

Am încercat amândoi, dar eram într-un punct în care ne certam mereu, eram într-un punct maxim. Ne datoram nouă să nu renunţăm… Dar am ajuns la concluzia asta împreună. Chiar a fost o decizie comună. Ne respectăm, nu suntem prieteni, dar mai vorbim! Eu chiar am confundat lucrurile… El ştie că o să fiu mereu lângă el, i-am zis asta şi înainte de despărţire. A fost o poveste foarte frumoasă dar s-a consumat repede.

Ne-a fost greu să divorţăm, clar!”, a povestit Alexandra Stan, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...