Talentul secret al lui chef Sorin Bontea. Nu se pricepe doar la bucătărie, fanii au rămas surprinși să-l vadă așa

Stan Filon 19.02.2021, 11:57
Talentul secret al lui chef Sorin Bontea. Nu se pricepe doar la bucătărie, fanii au rămas surprinși să-l vadă așa

Chef Sorin Bontea este plin de talente! Pe lângă gustul rafinat din bucătărie, pe care îl cunoaștem bine cu toții, celebrul bucătar le-a arătat fanilor săi o altă latură a sa, ascunsă bine de ochii curioșilor. Puțini știau de această pasiune a vedetei de la ”Bucătari la Cuțite”.

Talentul secret al lui chef Sorin Bontea a fost aflat

Chef Sorin Bontea a lăsat audiența cu gura căscată, după ce s-a filmat acasă, în timp ce exersează la…chitară! Da, ați auzit bine! Bucătarul știe să cânte la chitară. Mai are de exersat până să apară în vreun concert, dar fanii săi au fost încântați.

Melodia aleasă de Sorin Bontea este una destul de dificilă. ”Tennesse whiskey” începe să sune din ce în ce mai bine în interpretarea celebrului bucătar. Perfecționist cum îl cunoaștem, a recunoscut că a încercat de 40 de ori, dar este plin de ambiție și spune că nu se lasă până nu îi iese așa cum trebuie, chiar dacă degetele sale au avut grav de suferit, cântând la o chitară electrică, cu corzi de metal.

”Degetele le am varză, nu mai pot”

”La a 40-a încercare de înregistrare. Degetele le am varză, nu mai pot. Poate îmi iese de data asta, cine știe. Nu mă las, nu mă las. Cât de cât acolo”, le-a mărturisit Sorin Bontea celor din mediul online în timp ce cânta la chitară.

Fanii au recunoscut imediat melodia și l-au umplut de felicitări pe celebrul bucătar, mai ales pentru faptul că s-a apucat să cânte la un instrument la vârsta de 50 de ani pe care o are.

”Tennesse whiskey/ Bravo Chef. Felicitari”, ”Hai Sorine ca ai de munca”, ”La cat de complexa este melodia, interpretarea este foarte buna!”, ”Bravo, ești într o continuă evoluție!”, ”Suna chiar bine faci progrese”, ”My fav chef!!”, iar lista poate continua la nesfârșit.

Iubire mare între Sorin Bontea și soția sa

Familia lui Sorin Bontea îi înțelege noua pasiune și îl susține, mai ales că nu abordează melodii foarte gălăgioase. Oricum, soția sa este de acord cu noua lui pasiune, deoarece se iubesc enorm. Le-a fost destul de greu când capul familiei a plecat să lcreze pe mare, după cum a recunoscut celebrul bucătar.

”Lunile în care am fost plecat pe mare au fost foarte grele şi pentru mine şi pentru soţie. Am făcut un mare sacrificiu. Nu pot să spun că am sacrificat familia şi nu cred că aş fi putut să fac nimic fără ajutorul soţiei. Ea a înţeles foarte bine ce vreau, m-a ajutat, a fost în spatele meu. Şi în mare parte, ei îi datorez poziţia în care sunt astăzi. La început era greu cu comunicarea. (…) Soţia mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubeşte foarte mult”, a povestit Sorin Bontea în urmă cu ceva timp.