De ce nu vrea Gigi Becali să se vaccineze anti-covid. Latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă

Cristian Cojocaru 03.05.2021, 19:54
De ce nu vrea Gigi Becali să se vaccineze anti-covid. Latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă

În cadrul unui interviu televizat, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor a recunoscut adevăratul motiv pentru care nu vrea să se vaccineze. Latifundiarul din Pipera nu are încredere în serul administrat la peste 3,3 milioane de români.

Motivul pentru care Gigi Becali nu vrea să se vaccineze

Gigi Becali a declarat în cadrul unui interviu la România TV, de ce nu vrea să se vaccineze. Latifundiarul a afirmat că nici măcar dacă cineva îl amenință cu pistolul, nu va ceda ca să se imunizeze împotriva virusului care a făcut ravagii la nivel mondial și continuă să facă, cu precădere în India. Patronul FCSB a recunoscut că s-a apropiat de Hristos și că nu mai are nevoie de absolut nimic altceva, cu atât mai puțin de vaccin.

 „Vaccinul nu îl fac nici dacă acuma vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea? Păi o să spuneți, stai, dom’le, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali”, a afirmat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali consideră că deși au făcut multe teste care demonstrează faptul că vaccinul este unul sigur și eficient, latifundiarul recunoaște că îi este teamă. Frica provine de la faptul că nu dorește să se încadreze în acel mic procent al situațiilor speciale din punct de vedere al reacțiilor adverse.

Gigi Becali nu doreste sa se vaccineze de teama sa nu dezvolte reactii adverse
Gigi Becali nu doreste sa se vaccineze de teama sa nu dezvolte reactii adverse

Subiectul vaccinării este unul delicat

Latifundiarul consideră că vaccinul îi atacă pe unii oameni la nivel molecular, mai concret, genele acestora.

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Adică, cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică”, a mai declarat omul de afaceri.

Cristina Șincai a intervenit spunând ”haideți să trece peste că e un subiect delicat. Oamenii or să ne acuze că nu suntem pro-vaccinare”. Omul de afaceri a afirmat că el nu încearcă să facă o campanie împotriva vaccinului, însă clar, alegerea personală este de a nu se vaccina împotriva coronavirusului.

„Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu” a conchis Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI