De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul său să se căsătorească. Actriţa, dezvăluire uimitoare despre Tudor EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 11.11.2021, 19:32
De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul său să se căsătorească. Actriţa, dezvăluire uimitoare despre Tudor EXCLUSIV

Dacă până mai ieri își dorea să devină bunică, actrița Carmen Tănase nici nu vrea să audă ca fiul său să-i facă vreun nepot în această perioadă. ”Nu-i cazul”, ne-a spus aceasta.

Convinsă de fiul său, Carmen Tănase a lăsat în urmă viața din capitală. A vândut tot ce o lega de București și s-a mutat la țară, undeva lângă Târgoviște, unde locuiește cu fiul și cu mama sa. Tudor Parhon, băiatul acesteia, în vârstă de 32 de ani, s-a întors de ceva timp în România, după o perioadă în care a locuit în Olanda.

Acesta este, la rându-i, pasionat de lumea artistică, iar o perioadă a muncit ca regizor, la Amsterdam. Deși are o vârstă, mama sa nu-și dorește să-l vadă însurat și cu copil acasă, din cauza vremurilor actuale. ”Nu este cazul. Nu acum”, a declarat actrița pentru impact.ro, întrebată dacă-și dorește o noră și un nepot.

Fără niciun regret

Deși s-a rupt de agitația din capitală, Carmen Tănase nu regretă nicio clipă pasul făcut. Din contră. ”Am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit. Acum muncesc să renovez casa”, ne-a mai spus aceasta.

Actrița își împarte curtea, în acest moment, cu 3 câini și 10 pisici, fiind o mare iubitoare de animale. ”Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele”, mai spune Carmen Tănase, care a interpretat-o pe Flăcărica în serialul ”Inimă de țigan”.

De ce nu vrea Carmen Tanase ca fiul sau sa se casatoreasca. Actrita, dezvaluire uimitoare despre Tudor EXCLUSIV
Carmen Tanase

Ultimul spectacol, la finalul lunii

În ceea ce privește cariera sa profesională, Carmen Tănase pare să fi intuit în urmă cu câteva luni ce avea să se întâmple în prezent. ”Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înainte, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca ,din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva”, ne spunea aceasta.

Ei bine, în prezent actrița joacă doar cu 30 la sută de spectatori în sală, iar spectacolele s-au împuținat. A avut unul în urmă cu câteva zile, iar ultimul va fi undeva la finalul acestei luni. ”În sală sunt doar spectatori vaccinați, cu măști. Dacă nouă ni s-ar fi cerut să jucăm cu măști, m-aș fi lăsat de meserie. Nu am cum să mă reorientez spre altceva pentru că doar asta știu să fac”, a adăugat aceasta.

Ce spune despre fiul său

De fiecare dată când are ocazia, Carmen Tănase vorbește cu mândrie despre fiul său. ”Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor”, a povestit actrița.

”Nu ascultă radio mainstream. Pur și simplu citește, se informează, el știe de unde. Eu nu credeam că va mai veni vreodată în România. A descoperit că nici bulele de libertate din lume nu sunt ce sunt. A descoperit la Amsterdam că și ăia sunt niște șobolani”, a continuat Carmen Tănase despre fiul ei la GOLD FM.

Urmăriți Impact.ro și pe