Ce a făcut Carmen Tănase după ce Gheorghe Visu a anunțat că s-a îmbolnăvit. ”Refuz să mă gândesc la asta” (exclusiv)

Iancu Andreea 23.11.2020, 18:24
Ce a făcut Carmen Tănase după ce Gheorghe Visu a anunțat că s-a îmbolnăvit. ”Refuz să mă gândesc la asta” (exclusiv)

Actrița Carmen Tănase a aflat recent că Gheorghe Visu, fostul său partener din telenovela „Inimă de țigan”, ar fi infectat cu noul coronavirus. Actorul a postat pe rețelele de socializare un mesaj care lasă să se înțeleagă că se confruntă cu diagnosticul Covid-19 și se află internat într-un spital din Capitală. Astfel, actrița a oferit o declarație în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, în care vorbește despre starea lui Visu.

Cum a reacționat Carmen Tănase la aflarea veștii că Gheorghe Visu s-a infectat cu Covid-19

Gheorghe Visu a postat de curând un mesaj pe Facebook, prin care a reușit să stârnească emoții în rândul fanilor săi. Actorul lăsa să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de noul coronavirus și se află conectat la oxigen.

”Cârlan bătrân ataşat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele”, a scris actorul.

Având în vedere că îi leagă o prietenie frumoasă, încă de când jucau împreună în telenovelele „Inimă de țigan” și „State de România”, Carmen Tănase a oferit o reacție în privința stării de sănătate a colegului Gheorghe Visu.

”Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Actorul Gheorghe Visu a împlinit anul acesta 69 de ani
Actorul Gheorghe Visu a împlinit anul acesta 69 de ani

Gheorghe Visu s-a mai confruntat cu probleme la plămâni

În urmă cu 11 ani, actorul era internat în spital, după un diagnostic îngrijorător. Pneumotorax, o patologie care constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală i-a dat bătăi de cap lui Gheorghe Visu, care a ajuns pe masa de operație în 2009. Ulterior, el a reușit să renunțe chiar și la viciul fumatului, îngrijindu-se de starea sa de sănătate. Acum, actorul pare să se confrunte cu o nouă afecțiune la plămâni, având în vedere mesajul său recent.

Pe de altă parte, Carmen Tănase se numără printre personalitățile care contestă acest virus. Actrița a mărturisit cu mai multe ocazii că nu se teme de Covid-19.

”Am fost de atâtea ori în viața mea răcită, am stat la pat cu temperatură, cu imunitatea la pământ. Nu mă sperie neapărat dacă se întâmplă. Nu o să stau acum să mă feresc de oameni. E o chestie de omenie, nu pot să fac asta pentru că atunci înseamnă că am abandonat lupta și încă mai am niște lucruri de spus”, a precizat Carmen Tănase.

Totuși, pe cei doi actori îi leagă o prietenie de invidiat, după cum însuși Gheorghe Visu mărturisea în trecut.

”Între noi s-a sudat o amiciţie rară. Carmen mi-a suportat multe, căci eu sunt un om dificil, a făcut multe concesii. E un om extraordinar, sincer şi amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, declara actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...