EXCLUSIV

Legătura specială dintre iubitul Cătălinei Ponor și actrița Carmen Tănase. Bărbatul îi datorează cariera. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Alexandru Puiu 31.08.2021, 18:23
Legătura specială dintre iubitul Cătălinei Ponor și actrița Carmen Tănase. Bărbatul îi datorează cariera. EXCLUSIV

Bogdan Jianu și ”Flăcărica” lucrează împreună de mai bine de șase ani, și, ne mărturisește acesta, actrița l-a îndrumat practic în această carieră. Într-un interviu exclusiv, iubitul Cătălinei Ponor ne-a vorbit despre această legătură specială, despre orele de antrenament în ploaie, vânt, soare sau ninsoare.

Care este legătura specială dintre iubitul Cătălinei Ponor și actrița Carmen Tănase și de ce acesta îi datorează cariera

În urmă cu mai bine de nouă ani, Bogdan Jianu punea pe picioare un proiect inedit, ”Lupii albi”, care a crescut frumos, și a avut reprezentații în toată țara. În spatele acestuia se află însă ore multe petrecute în condiții meteorologice neprielnice, accidentări sau căderi spectaculoase de pe cal.

Noi nu aducem pe nimeni în acest proiect. Ni se alătură cine poate face față. Nu-i o viață ușoară. Săptămânile în care se fac pregătirile pentru spectacol nu sunt pentru cine nu e obișnuit. Nu doar că-s dure, dar stai pe afară, fie că ninge, că e ploaie, prea cald sau prea frig. Acesta înseamnă istoria prin spectacole. Dumnezeu ne-a luat de mână și ne–a pus pe drumul ăsta. Între timp au apărut și profesori de istorie, experți de la muzeul militar, care ne ajută și girează corectitudinea scenariilor, iar lumea să-și ia lecția de istorie foarte ușor, ne-a declarat acesta, pentru impact.ro.

CAre este legătura dintre iubitul Cătălinei Ponor și actrița Carmen Tănase
Actorul Bogdan Jianu, călare, în timpul filmărilor

Timp de câțiva ani, actorul, care în prezent are o relație serioasă cu fosta gimnastă, Cătălina Ponor, s-a mutat la Târgoviște, special pentru acest proiect. Acolo avea grajdurile cu caii pe care-i îngrijea și îi pregătea pentru filmări, precum și întreaga recuzită. Din 2018, el s-a mutat din nou în capitală, alături de iubita sa, dar a avut grijă să-și aleagă o locuință aproape de pădure, unde să meargă și să călărească.

Avem caii de la Departamentul din Voluntari acum. Recuzita o am acasă, o parte din ea, iar restul se află la fiecare coleg. Aceasta trebuie întreținută, cusută, pielea trebuie tratată, nu-I ușor. Toți care suntem implicați în acest proiect facem și așa ceva, adaugă acesta.

Tot Bogdan ne mai spune că face această meserie din plăcere, câștigurile nefiind substanțiale:

De multe ori, acestea ne acoperă doar investiția. Nu am de gând să renunț și nu m-am gândit să fac asta nici măcar în situația în care ne-am aflat cu toții. În prezent, așteptăm ofertele pentru spectacole, momentan doar ne antrenăm.

CAre este legătura dintre iubitul Cătălinei Ponor și actrița Carmen Tănase
Bogdan Jianu și Vlad Miriță

El e căpitanul, Carmen Tănase – locotenentul

În acest proiect sunt implicați și alți actori cunoscuți, precum Vlad Miriță sau Ioan Isaiu, dar și Carmen Tănase. Aceasta din urmă, ne spune Bogdan Jianu, i-a călăuzit pașii în carieră.

Ea m-a îndrumat în carieră, ne sfătuim tot timpul. E ca o mamă, ca o soră pentru mine, cu o gândire solidă. Încă nu am ajuns să o vizitez la casa unde s-a mutat, dar ne vom face timp, ne-a spus acesta.

Bogdan ne-a explicat și cum a ajuns să ocupe funcția de colonel în proiect:

Ca-n orice echipă, trebuia să existe o ierarhie. Eu fiind ofițer în rezervă, mi-a fost mai comun cu gradele militare, decât cu funcția de președinte în organigramă. Ceilalți asociați, vicepreședinții, sunt locotenenți Carmen Tănase, Vlad Miriță, Liviu Subțirică.

CAre este legătura dintre iubitul Cătălinei Ponor și actrița Carmen Tănase
Carmen Tănase și Bogdan Jianu

O vară fără vacanță

În acest an, Bogdan Jianu a renunțat la orice fel de vacanță, preferând să rămână la domiciliu.

Unde să ne ducem în concediu și de ce? Undeva unde să ne punem petic pe bot, să ne plimbăm de colo-colo, apoi să ne așezăm la masă, și să dăm ăla jos. Nu vrem asta. Într-o primă fază, eu mai glumesc pe tema asta. Dar nu-mi place, nu vreau. Nu sunt unul să caute ceartă, dar să te duci în vacanță pe banii tăi, iar alții să dea ordine și să le execuți, mai bine nu. Am ditamai pădurea unde plecăm cu caii, stăm acasă, avem curte, a declarat Bogdan Jianu pentru playsport.ro.

Actorul a adăugat că și Cătălina Ponor este pe aceeași lungime de undă cu el.

Cătălina e la fel ca mine. Un caracter puternic, are concepții foarte sănătoase, a mai spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe