Cum se descurcă Cristi Borcea cu 9 copii. Fostul acționar de la Dinamo face mărturisiri uimitoare

Marian Cărăvan 27.07.2020, 20:54

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, este tatăl a nu mai puțin de nouă copii. Are copii de la toate vârstele, de la un an la 23 de ani! Cum se descurcă în această situație, a mărturisit chiar el.

Responsabilitățile lui Cristi Borcea. Cum se descurcă fostul acționar de la Dinamo cu cei nouă copii ai săi

La 51 de ani, Cristi Borcea este un bărbat cu mulți moștenitori. Are deja nouă copii, cu patru femei diferite.

„Am copii care învață foarte bine. Patrick are 23 de ani, Coco are 17 ani și jumătate, Mellisa este de patru ani în America, iar Caroline la Școala Britanică.

Trei sunt în America… Milan învață foarte bine, iar pe cele mici așteptăm să treacă pandemia și să le dăm la grădiniță. Să știi că am o responsabilitate foarte mare. Te lasă unul, te ia altul! Și am de la toate vârstele: de la un an la 23 de ani”, a declarat Cristi Borcea.

Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că i-a fost foarte greu fără copii în perioada în care a stat închis.

„Cinci ani și jumătate am avut problemele pe care le-am avut, iar în ultimii doi ani am reușit să-i adun în permisiile pe care le-am avut, iarna și vara. Este foarte greu fără ei. Chiar dacă sunt în libertate nu pot să-i văd decât o lună iarna și o lună vara, să merg cu ei în concedii…

Mi-e foarte greu fără ei. Acum nu pot să-i văd pe Alex, pe Mellisa și pe Gloria, din cauza acestei pandemii. Nu pot să vină, dar nici eu nu pot să mă duc acolo”, a declara Cristi Borcea pentru Kanal D.

Cristi Borcea este căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii
Cristi Borcea este căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii

Cu cine a făcut Cristi Borcea cei nouă copii. Se declară un tip sentimental

Fostul acționar de la Dinamo are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (13 ani). Iar cu actuala soție, cu Valentina Pelinel are două gemene, Indira și Rania, precum și un băiat.

Cristi Borcea a recunoscut că are mari emoții ori de câte ori își vede copiii sau vorbește cu ei la telefon.

„Un sentiment plăcut, frumos, emoționant. Toți nouă sunt ce am mai de preț. Toți nouă se înțeleg foarte bine și se ajută. Se iubesc foarte mult. Câteodată îmi dau lacrimile. Eu sunt foarte sentimental. Am fost antrenat de mic să fiu puternic și să fac tot posibilul să-i ajut să crească. Toată viața mea vor fi copiii mei și voi avea grijă de ei”, a mai spus Borcea.

Întrebat de ce nu s-a oprit la doi-trei copii, Cristi Borcea, care se află în topul bărbaților din România la categoria numărului moștenitorilor, a spus pentru că este un romantic incurabil. În plus, a dat de înțeles că nu își mai dorește încă un copil, dar dacă Valentina va dori, îi va satisface dorința.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI