De ce nu s-au întâlnit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf în instanţă. Motivele invocate de cei doi

Badea Violeta 07.02.2022, 16:25
De ce nu s-au întâlnit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf în instanţă. Motivele invocate de cei doi

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf ar fi trebuit să se întâlnească astăzi, 7 februarie, în instanță, dar se pare că niciunul dintre ei nu s-a mai prezentat la Judecătoria Buftea. Astfel, primul termen al procesului de divorț dintre cei doi s-a amânat. Iată de ce nu s-au mai prezentat la Tribunal!

Primul termen al procesului de divorț dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-a amânat

Astăzi, 7 februarie, ar fi trebuit să aibă loc marea întâlnire dintre celebra impresară și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cei doi ar fi trebuit să fie prezenți la Tribunal, pentru desfacerea căsniciei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Anamaria Prodan susține că nu a mai ajuns la Judecătoria Buftea pentru că avocații săi sunt infectați cu coronavirus, în timp ce antrenorul Universității Craiova le-a dezăluit apropiaților săi că nu a ajuns la proces din cauza faptului că are mult de muncă, conform celor de la Antena Stars.

De altfel, acesta a publicat și o fotografie pe Instagram de la meciul pe care echipa sa l-a susținut weekendul acesta. Astfel, primul termen al procesului de divorț dintre cei doi a fost amânat.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui

Chiar în ziua în care ar fi trebuit să se întâlnească cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram un schimb de mailuri incendiare dintre antrenorul de fotbal și Corina Caciuc.

La vremea aceea, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf era deranjată de faptul că bărbatul se afla cu Anamaria Prodan și familia în vacanță în SUA.

Actuala iubită a antrenorului i-a reproşat acestuia că în loc să divorțeze impresară a ales să plece cu ea în vacanţă. De asemenea, aceasta îi precizează că nu se va mulțumi cu rolul de amantă șiîl amenință că îl va părăsi.

Anamaria Prodan este hotărâtă să le arate tuturor cine este Laurențiu Reghecampf. Impresara l-a atacat în termeni duri pe fostul ei partener de viață.

 „Stop joc pentru Laurențiu Reghecampf. Și-a bătut joc de familia lui premeditând pas cu pas cu diferite amante, ultima fiind ”deșteaptă cu studii în Cambridge. Să-ți fie rușine Reghecampf pentru faptul că încă exiști și pentru faptul că ai ajuns de râsul României”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Amintim că Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată cu al treilea copil al antrenorului de la Universitatea Craiova. Acesta mai are doi băieți, Luca și Bebeto.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...