A început războiul în instanță dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce s-a întâmplat la primul termen și care este miza procesului

Sorin Barbu 07.02.2022, 15:25

După săptămâni întregi în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au tot contrat prin emisiuni televizate, a sosit și prima zi a procesului de divorț dintre cei doi. Un proces care se anunță de lungă durată și foarte scump, poate cel mai costisitor din showbiz-ul românesc. Prima înfățișare nu a adus însă ceva nou. Cei doi nu au ajuns la Judecătoria Buftea, așa că s-a dat un nou termen.

A început procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost împreună mai bine de 15 ani, perioadă în care au încercat să arate mereu că sunt fericiți și că nimeni și nimic nu le poate întuneca viața. Iar în toate pozele radiau, deși, de ceva vreme, se tot zvonea că există probleme.

La finalul anului trecut, lucrurile s-au limpezit după ce antrenorul și-a luat bagajele și s-a mutat cu iubita lui însărcinată, Corina Caciuc. A fost momentul în care, rănită în orgoliu, Anamaria a luat foc și a început să facă dezvăluiri.

„Tu te duci dimineață la echipă și jucătorii ascund repede telefonul că leșină de râs, după astfel de articole. Mă întreabă toată lumea dacă i-am văzut amantele. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt numărul unu, cum să mă cobor, să mă duc să le caut?

Când ești Reghecampf nu ai cum să dai telefoane femeilor din oraș, asistentelor TV, e o chestie… Să ajungi tu bătaia de joc a tuturor, din 16 ani de muncă să ajungi râsul jucătorilor tăi.

Unde să te duci vreodată că vine un jucător care s-a combinat cu vreo pipiță din oraș și a jucat prost și să te duci să-l cerți. Ăla vine frumos și îți spune: Ție chiar nu îți e rușine? Noi îți cunoaștem amantele”.

„Eu nu o să spun niciodată că amanta lui Reghe e prostituată, dar eu mă uit în oraș și îi spun… Reghe, vezi că ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vezi că vei fi dat afară și de la Craiova, trăiești din amintiri, sunt ceva ani de când tu nu mai faci nimic.

De când ți-ai găsit alt gen de femei și alt gen de anturaj și de lume tu ești dat afară de peste tot, ultima oară în două luni ai reușit să rămâi la echipa”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Tv., post unde este acționar.

„Întrebați-o pe Anamaria despre scandal. Eu nu am niciun scandal cu ea, noi doar avem un proces”, a declarat și tehnicianul formației din Bănie.

Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan. E clar că se teme de Reghecampf!

Anamaria Prodan, anunț pe Instagram despre proces

Pe data de 7.02.2022 s-a desfășurat prima înfățișare din procesul de divorț, scrie spynews.ro. Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent pentru că peste trei zile are meci cu Dinamo. Nici Anamaria Prodan nu a fost prezentă la prima înfățișare și a anunțat acest lucru pe rețelele sociale.

„Eram pregătită să plec la Buftea, dar avocații au avut COVID, așadar am decis să mă fac frumoasă pentru că diseară avem petrecere. Vă pup”, a explicat Anamaria Prodan pe Instagram.

Un lucru este cert! Se anunță un proces zgomotos pentru că dincolo de pensia alimentară consistentă, există informații că Anamaria își dorește și custodia exclusivă a băiatului. Antrenorul a fost acuzat și că a transferat anumite sume în contul iubitei.

Urmăriți Impact.ro și pe