De ce nu rezistă relațiile lui Ilie Năstase. Dezvăluirile făcute de prietenul Rică Răducanu. „Asta n-a găsit”

Stan Filon 04.01.2023, 08:56
De ce nu rezistă relațiile lui Ilie Năstase. Dezvăluirile făcute de prietenul Rică Răducanu. „Asta n-a găsit”

Rică Răducanu a pus punctul pe i și a spus de ce nu rezistă relațiile bunului său prieten, Ilie Năstase. Fostul fotbalist a analizat bine problema și a spus, în exclusivitate pentru Playtech Știri, unde se greșește și de ce se ajunge mai mereu la divorț.

Rică Răducanu a spus de ce nu rezistă relațiile lui Ilie Năstase

Rică Răducanu și Ilie Năstase sunt prieteni de zeci de ani și își permit să își dea sfaturi unul altuia. Iată că de data aceasta sfaturile au venit prin intermediul presei, iar cel care și-a oferit expertiza a fost Rică Răducanu, legenda clubului Rapid. El a analizat bine situația în care se află Ilie Năstase, care se află deja la al 5-lea mariaj, care și acesta se cam clatină. Ilie și Ioana s-au împăcat de Sărbătorile de iarnă. Ioana s-a răzgândit în ultima clipă și și-a retras cererea de divorț, chiar dacă cu câteva zile înainte a recunoscut că nici nu mai locuia sub același acoperiș cu Ilie Năstase.

,,Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie. Acum de Sărbători nu pot să-l las, Doamne fereşte! Eu mereu de Sărbători am încercat să fie pace, linişte, că aşa e frumos”, dezvăluia Ioana Simion, pentru spynews.ro.

Rica Raducanu a spus de ce nu rezista relatiile lui Ilie Nastase
Rica Raducanu a spus de ce nu rezista relatiile lui Ilie Nastase

Rică a analizat problema

Ei bine, Rică Răducanu crede că știe care este problema lui Ilie Năstase, de cucerește numai femei frumoase, însă nu le păstrează lângă el. Fosta glorie a lui Rapid spune că Ilie nu suferă de ghinion în dragoste, ci alta ar fi problema. Rică Răducanu consideră că lui Ilie Năstase îi trebuie o femeie care să-l accepte și să-l placă așa cum e, fără să i se impună ceva, fără reguli sau restricții.

,,În tinerețe, când jucam fotbal, eram un fel de Ilie Năstase, făceam tot felul de glume pe teren, aveam gagici. Eu și Ilie am fost și am rămas ca frații, eu sunt mai mare doar cu o lună decât el. El a trecut și prin despărțiri, divorțuri, dar, măi, tată, el nu că n-a avut noroc, ci n-a găsit pe cineva care să stea cu el așa cum e el, cum am fost și eu.

Chiar dacă mă mai duceam pe colo, colo, sau ziceam una sau alta, casa a fost mereu casă. Femeia trebuie să tragă de casă, ca să aibă o familie. Acum însă femeile s-au șmecherit, de-aia nu mai există familii. Când vorbesc despre căsătorie, ele zic:” Da, da, facem, mai la anul!”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech Știri.

Rică Răducanu a găsit o femeie înțelegătoare

Ștefania, soția lui Rică Răducanu, povestea, în urmă cu câțiva ani, pentru revista VIP, despre căsnicia lor, care nu a fost ferită de neînțelegeri:

,,În lungile cantonamente pe care le-a avut, pe parcursul anilor, nu știam decât să împachetez și să despachetez bagaje. Pe copilul nostru de-abia îl vedea la față, dar eu m-am chinuit singură să țin rostul casei și al fiului, deoarece soțul meu nu a avut niciodată aceste griji. Secretul longevității relației noastre a fost că am știut să fiu și iertătoare și răbdătoare”.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...