EXCLUSIV

Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant. Reacția femeii: „L-am rugat să nu se apropie”. EXCLUSIV

Iulia Statie 23.02.2022, 17:38
Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant. Reacția femeii: „L-am rugat să nu se apropie”. EXCLUSIV

Ioana Năstase a suferit un șoc în momentul în care o femeie a agresat-o într-un restaurant. Bruneta este extrem de puternică și încearcă să treacă peste momentul care a marcat-o. Între timp, Ilie Năstase s-a întors în România. Cei doi s-au intersectat în momentul în care vedeta a mers într-un centru comercial.

Ilie și Ioana Năstase au avut prima întâlnire după incidentul din restaurant

Ioana Năstase își dorește să uite de cel mai dificil episod din viața ei. Vedeta nu a reușit să mănânce timp de 3 zile după ce o femeie a încercat să o seducă într-un restaurant, în timp ce se afla la masă cu Ilie Năstase. Bruneta este sigură că o să își revină, însă recurge la pași mici pentru a se simți mai bine.

„Am reușit să mănânc o banană și să ies din casă după 3 zile. Am fost nevoită să ies pentru a scoate niște bani. A fost calvarul vieții mele. În ăstea 3 zile am stat și m-am gândit, am încercat să mă liniștesc, să mă detașez de respectiva trăire. Nu am reușit, mai îmi trebuie ceva timp. Ușor nu este, clar, dar trebuie să o iau încet, treptat. Sunt sigură că o să îmi revin pentru că sunt o femeie puternică. Nu am putut să mănânc, ce este drept, a venit o prietenă aseară, mi-a adus o supă. Am încercat să mănânc ceva, dar nu am putut, în afară de o banană. Am băut foarte multă apă, o să îmi revin, încet, încet. Încerc să nu îmi mai aduc aminte”, a zis Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ilie si Ioana Nastase au avut prima intalnire dupa incidentul din restaurant
Ilie si Ioana Nastase au avut prima intalnire dupa incidentul din restaurant

Nu vrea să îi facă rău persoanei care a agresat-o

De asemenea, Ioana Năstase nu vrea să dezvăluie numele persoanei care i-a făcut rău. Vedeta este sigură că timpul o să le rezolve pe toate, lăsând totul în mâinile lui Dumnezeu. Aceasta nu își dorește să plătească cu aceeași monedă:

„Sunt sigură că a ajuns și la urechile ei. Eu sper să îi pară rău de ce a făcut, nu am vrut să divulg nume, are o fetiță, știu ce înseamnă să ai copil. Răul îl faci repede, dacă vrei să faci acest lucru. Eu am învățat în viață că nu trebuie să îi plătești omului cu aceeași monedă. Are grijă Dumnezeu de tot”.

Ilie Năstase s-a întors în România

Ioana și Ilie Năstase s-au întâlnit întâmplător într-un centru comercial, ținând cont că bruneta a ieșit din locuința sa pentru a scoate câțiva bani de la un bancomat. Totuși, vedeta nu a vrut să discute cu fostul tenismen. Aceasta își dorea ca partenerul său să îi ia apărarea în seara respectivă.

„Am venit la mall să scot niște bani, nu mai aveam, nu am ieșit de 3 zile. M-am intersectat cu Ilie, a venit la mașină, l-am rugat să nu se apropie. Trebuie să recunosc că am simțit o moliciune a corpului, o teamă, nu știu cum să explic. Mă așteptam ca în seara respectivă să îmi ia apărarea și să facă ceva, măcar să se ridice de la masă, i-am spus de câteva ori să plecăm. El insista să mai stăm 5 minute, de la 5 s-au făcut 20 și tot așa. Tragedia a fost prelungită pentru mine”, a punctat ea.

Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi

Bruneta își dorește să treacă o perioadă până să discute cu Ilie Năstase. Aceasta speră să își revină. Ioana Năstase ne-a dezvăluit ce a făcut când l-a văzut pe fostul tenismen:

„Când am coborât din mașină, am văzut că vine spre mine. Mi-am lăsat capul jos pentru a nu îl privi, ca să nu îl văd, măcar o perioadă, cât să pot să îmi revin. El trebuia să se ridice de la masă, să îmi ia apărarea, să zică să plecăm. Dar el a fost de acord cu tot ce mi-a făcut ea mie. Eu am avut noroc cu patronul de la restaurant. Ea ne-a invitat și la ea acasă, măcar o oră”.

S-a rugat foarte mult în ultimele zile

Ioana Năstase este o persoană credincioasă, așa că speră să își revină prin rugăciuni. Ea recunoaște că episodul a lăsat-o cu un gust amar:

„Trăim într-o lume în care eu nu mi-am imaginat că poate exista așa ceva. Pe mine m-a ajutat și Dumnezeu, eu sunt credincioasă. În aceste zile m-am rugat foarte mult. Este o lecție de viață, sper să scap și de asta.”

Atunci când a fost întrebată dacă se gândește să recurgă la un psiholog, Ioana a răspuns: „Fără psihologi. Cred că cel mai bun psiholog ești tu pentru tine, așa consider eu. Eu cred că pot lupta. Ce îmi spune psihologul îmi spun și eu. Știu cam ce am de făcut. Știu că este o perioadă dificilă pe care trebuie să o depășesc. Mă trezesc de 3 ori noaptea, stau la geam, spun rugăciuni. Dar știu că o să trec, cu siguranță o să trec peste ce s-a întâmplat. Timpul le rezolvă pe toate, dar trebuie să nu se intre în panică.”

„Probabil că el e obișnuit, așa ceva i s-a părut normal”

Atunci când vine vorba despre relația dintre ea și Ilie Năstase, Ioana consideră că acesta nu mai are cum să repare ce s-a întâmplat. Frumoasa brunetă este dezamăgită de modul în care a procedat partenerul său.

„Nu știu să răspund în acest moment, dar dacă ar fi să dau un răspuns acum, acesta ar fi nu (n.r. dacă mai are Ilie Năstase vreo șansă să repare relația dintre ei). Probabil că el e obișnuit, așa ceva i s-a părut normal. Așa am perceput eu singura discuție pe care am avut-o după. Dacă ți se pare așa ceva normal ca om, ce să mai zic.”, a transmis bruneta.

Ce sfat le-a transmis tuturor

Ioana Năstase a vrut să facă totul public, ținând cont că a suferit enorm. Vedeta le-a transmis tuturor să nu accepte persoane pe care nu le cunosc la masă. De asemenea, ea speră ca femeia respectivă să nu mai facă niciodată așa ceva:

„Am trecut prin foarte multe, dar nu am suferit niciodată ca acum. Mie îmi place să le arăt oamenilor partea frumoasă, să nu arăt toate trăirile mele. Deja oamenii le au pe ale lor. A fost prea mare durerea de această dată. M-am simțit prinsă acolo, erau doi contra mea. Eu trebuia să stau, el consumase alcool, m-am gândit la el, să nu se urce la volan. Tot am insistat să plecăm, dar s-a ajuns unde s-a ajuns. Sper ca respectiva femeie să nu mai facă așa ceva, pe viitor. Eu le recomand tuturor să nu primească la masa lor persoane pe care nu le cunosc”.

Ioana Năstase a trecut printr-un adevărat calvar în urmă cu doar câteva zile. Vedeta se afla într-un restaurant cu Ilie Năstase. Aceasta a fost agresată de o femeie care a stat la masa ei. Bruneta a fost salvată de către patronul restaurantului, care a observat tot ce s-a întâmplat.

Urmăriți Impact.ro și pe