De ce nu mai apare atât de des Speak în emisiunea Chefi la Cuțite o data cu începerea duelurilor pe echipe

Daria Petrescu 15.05.2021, 16:59
De ce nu mai apare atât de des Speak în emisiunea Chefi la Cuțite o data cu începerea duelurilor pe echipe

Show-ul „Chefi la cuțite”, sezonul 9, a venit cu noutăți. Gina Pistol a avut pentru prima oară co-prezentator în emisiune și acela este Speak. Pentru că vedeta a născut în luna martie, locul ei a fost luat de Irina Fodor, însă, Speak își face în continuare rolul cu brio, printre chefi și concurenți. Cu toate astea, aparițiile lui în fața camerelor sunt mai rare. Asta, de când au început duelurile între echipe. Iată de ce nu mai apare atât de des artistul în emisiunea Chefi la cuțite.

De ce nu mai apare atât de des Speak în emisiunea Chefi la Cuțite o data cu începerea duelurilor

Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. După participarea la Asia Express, alături de Ștefania, iubita lui, interpretul a intrat în echipa „Chefi la Cuțite”, ca și co-prezentator. Rolul acestuia a fost încă de la începutul sezonului, acela de a susține concurenții în culise și pe familiile acestora. Odată cu începerea duelurilor între echipe, aparițiile lui în fața camerelor au fost mai rare. Explicația este simplă.

Spre deosebire de început, acum nu mai sunt timpi morți în emisiune. Și asta pentru că, mereu se întâmplă ceva. Concurenții gătesc la foc continuu și dau tot ce pot în bucătărie, pentru a impresiona jurații cu preparatele lor.

Speak, o apariție efervescentă la Chefi la cuțite

Speak  mai apare câteva momente înainte probele individuale. Chiar și așa, aparițiile acestuia fac deliciul publicului și asta pentru că artistul este extrem de amuzant și crează momente speciale celor prezenți în platou.

Ce spunea Speak despre rolul lui la Chefi la cuțite

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenţii intră la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, că voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, aşa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind şi pe ei”, a declarat Speak, înainte de începerea sezonului 9, Chefi la Cuțite.

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la cuțite

Gina Pistol a devenit mama în luna martie, astfel că, locul ei a fost luat de Irina Fodor, care se descurcă de minune în calitate de prezentator.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt ‘training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers. Să fiu pe fază la glumele ‘interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor.  Așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI