De ce nu își mai dorește Bănel Nicoliță alt copil. „Sunt mândru de fetele mele”

Anca Manolica 20.09.2022, 12:10

Cu toate că s-a despărțit de soția sa, după șapte ani de mariaj, Bănel Nicoliță a rămas în relații bune cu aceasta. Mai ales de dragul celor două fetițe pe care le au și în jurul cărora se învârte acum întregul univers al fostului fotbalist. Iată de ce nu își mai dorește niciun copil și ce spune despre o posibilă viitoare relație a fosti soții.

Bănel Nicoliță nu-și mai dorește niciun copil

Fostul fotbalist al celor de la Steaua și Cristina s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014, în Brăila, orașul natal al sportivului. Dar relația nu a funcționat așa cum își doresc cu toții la început de drum. Ei au ales să divorțeze, pretextul fiind faptul că Bănel ar fi investit sume prea mari de bani în echipa din Făurei, a cărui finanțator este.

Se pare că femeia nu a mai fost de acord să vadă cum banii familiei merg mai mult spre sport, astfel că a decis să o ia fiecare pe calea lui. Ei au împreună două fetițe, Amalia și Natalia, care reprezintă totul pentru ei. Și, cu toate că au ales să se separe, micuțele continuă să fie o prioritate pentru ei.

Bănel Nicoliță, alături de soție și cele două fetițe
Bănel Nicoliță, alături de soție și cele două fetițe

Cum a motivat această decizie

Mai ales pentru fostul jucător al echipei naționale de care are grijă să nu le lipsească nimic. Fiind cei doi parteneri au rămas în relații bune cu Cristina, fetițele stau când la unul, când la celălalt dintre soți. Ba mai mult, Bănel Nicoliță a spus că nu ar avea nimic împotrivă dacă fosta soție și-ar reface viața, însă există o condiție clară: cele două fiice nu trebuie să fie afectate în niciun fel.

Am două fete și nu aș mai vrea alt copil, pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. (…) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. (…)

Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, pentru Antena Stars.

În privința celor două minuni ale sale, fostul sportiv are multe motive de bucurie. Cele două îi calcă pe urme atunci când vine vorba de sport, una dintre ele practicând scrima, iar cealaltă gimnastica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...