De ce nu există partaj între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. „Și-a luat banii și cam atât”

Ana Anitoiu 17.11.2022, 08:34

Gabi Bădălău a dezvăluit de ce nu există partaj între el și Claudia Pătrășcanu, fosta lui soție, de care a divorțat oficial la data de 20 octombrie și împreună cu care are doi fii. Omul de afaceri, care în prezent are o relație cu Bianca Drăgușanu, a spus și ce propunere i-a făcut mamei copiilor lui.

Gabi Bădălău, despre motivul pentru care nu există partaj între el și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a spus că între el și Claudia Pătrășcanu nu a existat și nu va exista niciun proces de partaj. Omul de afaceri a precizat că el și fosta lui soție au împărțit deja banii din vânzarea unui teren cumpărat în timpul căsniciei lor.

„Partaj nu se va face, am avut un teren, l-am vândut, și-a luat banii și cam atât”, a spus Gabi Bădălău, pentru Playtech-Impact.

De ce nu exista partaj intre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Ce propunere i-a făcut Gabi Bădălău fostei sale soții

De asemenea, Gabi Bădălău a dezvăluit că i-a propus fostei sale soții să se mute cu cei doi fii ai lor în București, într-o locuință spațioasă, astfel încât cei doi băieți să fie aproape de el și să nu le lipsească nimic.

„Eu nu mi-am propus niciodată să-i iau copiii, și mi-am dorit doar ca aceștia să fie mai aproape de mine și să se mute în București, unde nu le-ar lipsi nimic.

I-am propus asta, să mă implic și să le ofer copiilor tot ce e mai bun, inclusiv casă aici. Dar nu am reușit”, a spus Gabi Bădălău.

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au hotărât în urmă cu doi ani să pună punct căsniciei lor, iar sin 20 octombrie, sunt divorțați oficial. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a spus că s-a simțit un bărbat liber încă de când s-a intentat divorțul și că își dorește să organizeze o mică petrecere pentru a celebra încheierea oficială a mariajului cu artista.

În prezent, Gabi Bădălău își răsfață actuala parteneră, pe Bianca Drăgușanu, în localuri și în cluburi de fițe din București. Apropiații lor susțin că cei doi au plănuiesc să se căsătorească, în viitorul apropiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...