Claudia Pătrășcanu ar avea un nou iubit. Gabi Bădălău: „Am înțeles că e însurat”

Badea Violeta 08.11.2022, 09:10

Claudia Pătrășcanu susține că este o femeie singură, de când mariajul ei cu tatăl copiilor săi s-a destrămat. Totuși, într-un interviu recent, Gabi Bădălău a spus că fosta sa parteneră de viață are un nou iubit în Constanța. Tocmai din acest motiv, susține afaceristul, cântăreața ar refuza să se mute cu cei doi micuți în București.

Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Ce a declarat Gabi Bădălău

Gabi Bădălău tună și fulgeră, după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta lui de a se muta în București, împreună cu cei doi micuți. Afaceristul și cântăreața au divorțat oficial în urmă cu două săptămâni, dar războiul dintre ei continuă, asta pentru că nu se înțeleg în privința copiilor.

După ultima înfățișare la tribunal, Gabi Bădălău s-a arătat deranjat de atitudinea fostei sale partenere care l-ar fi acuzat că vrea să-i cumpere pe judecători pentru ca domiciliul micuților să fie în Capitală.

„Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (…) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei.

Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a declarat afaceristul pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt, din nou, doi oameni liberi 
Gabi Badalau și Claudia Patrascanu

„Are pe cineva, unu însurat pe acolo”

Claudia Pătrășcanu s-a mutat cu cei doi băieți în Constanța, iar Gabi Bădălău este nemulțumit pentru că nu poate fi aproape de micuții lui. Afaceristul susține că solista se iubește cu un bărbat însurat și, tocmai din acest motiv, ar insista să rămână în Constanța.

„Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a declarat Gabi Bădălău pentru aceeași sursă.

Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi dispus să cumpere o locuință în Capitală pentru fosta sa soție și cei doi copii, însă aceasta nici nu vrea să audă de oferta afaceristului.

„Nici măcar casa nu o iau pe numele meu, ci pe numele ei, dar să nu o vândă, bineînțeles. Găsim o clauză la un avocat, la un notar, plătesc eu școlile și absolut tot.

În București, Pipera, în zona de nord, unde vrea ea. Să intre pe un site de specialitate, să-și ia o casă și mergem împreună la vizionări și am cumpărat-o.

Vrea copiii la școală la Cambridge, la școala francează, imediat mă duc și plătesc un an pentru ambii copii. Îi plătesc bone, întreținere și îi dau și bani de cheltuială, atât vreau, să am copiii lângă mine. Ce e anormal ca îmi doresc asta, că lupt pentru copiii mei”, a mai spus afaceristul, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...