Bianca Drăgușanu și mama sa au ajuns să semene ca două picături de apă. Cu greu reușești să le deosebești. Galerie foto

Andra Daoud 05.10.2022, 12:45

Pasiunea Biancăi Drăgușanu pentru intervențiile estetice este cunoscută, însă vedeta le-a convins și pe mama și sora ei să treacă pragul medicului estetician pentru a arăta bine. Așa se face că acestea au ajuns să semene cu Bianca la trăsături, iar semnele trecerii timpului au dispărut ca prin minune de pe chipurile lor.

Bianca Drăgușanu seamănă leit cu mama ei

Bianca Drăgușanu a moștenit trăsăturile frumoase de la mama ei, însă nu s-a mulțumit cu ce i-a dăruit natura și a apelat și la chirurgia estetică, pentru a arăta bine. Vedeta recunoaște că și-a făcut numeroase intervenții și a afirmat, la un moment dat, că nu se va opri până când nu va considera că a atins perfecțiunea. Devenită între timp imaginea unei clinici de înfrumusețare, Bianca și-a convins și mama să se lase pe mâinile medicilor esteticieni, pentru a estompa semnele îmbătrânirii.

Mama vedetei locuiește la București și se implică în creșterea nepoților, iar Bianca are grijă ca ea să arate bine. Fosta asistentă TV declara, la un moment dat, că și-a dus mama să facă injecții cu botox, pentru estomparea ridurilor, dar și injecții cu acid hialuronic, pentru umplerea buzelor.

Recent, Madi, mama Biancăi, a participat la petrecerea aniversară a nepoatei sale, iar vedeta a postat câteva fotografii pe rețelele sociale. Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, a împlinit șase ani, iar mama ei a organizat o petrecere de pomină în cinstea micuței. Bianca, fiica și mama ei și-au asortat ținutele și s-au îmbrăcat toate în roz. În imaginile postate de divă pe Instagram, se poate vedea că mama ei are un ten vizibil întinerit și buzele mai voluminoase, ajungând să semene din ce în ce mai mult cu Bianca.

Bianca Dragusanu si mama sa au ajuns sa semene ca doua picaturi de apa. Cu greu reusesti sa le deosebesti. Galerie foto
Bianca Dragusanu, impreuna cu fiica si mama ei

Bianca, despre intervențiile pe care le are mama ei

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu declara că și-a convins mama în vârstă de 60 de ani să meargă la clinica de înfrumusețare cu care ea lucrează, pentru câteva mici retușuri, și că rezultatele au fost vizibile încă de la început.

„Mama a avut nevoie de botox pentru riduri și de puțin acid hialuronic. Se vede deja schimbarea. I s-au făcut injecții și i s-au mărit doar puțin buzele. Parcă a întinerit cu zece ani. Va mai fi nevoie să meargă peste șase luni, cam astea sunt procedurile. Știu tot ce presupune o intervenție estetică, în general. Am studiat bine.”, a declarat Bianca pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe