De ce nu ar trebui Ianis Hagi să plece de la Rangers. Un fost mare fotbalist: „Uneori uităm asta”

Ana Anitoiu, Narcisa Tomulescu 23.05.2021, 15:32
De ce nu ar trebui Ianis Hagi să plece de la Rangers. Un fost mare fotbalist: „Uneori uităm asta”

Motivul pentru care Ianis Hagi nu ar trebui să plece de la Rangers a fost dezvăluit de un fost mare fotbalist care a jucat la această echipă în perioada 2002 – 2008. Fostul sportiv i-a transmis antrenorului formației, Steven Gerrard, să îl păstreze pe român.

De ce nu ar trebui Ianis Hagi să plece de la Rangers

Mai exact, fostul jucător de la Rangers Alan Hutton, în vârstă de 36 de ani, i-a transmis lui Steven Gerrard că trebuie neapărat să insiste ca Ianis Hagi să rămână pe stadionul Ibrox. Mijlocașul român în vârstă de 23 de ani a cucerit titlul de campion al Scoției, al 55-lea din istoria clubului, și a fost desemnat și cel mai bun jucător al anului de la această echipă.

”Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi. Îl văd titular meci de meci pe viitor – am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător”, a spus internaționalul scoțian, care a jucat și la Tottenham și Aston Villa după șase sezoane la Rangers.

De ce nu ar trebui Ianis Hagi sa plece de la Rangers. Un fost mare fotbalist
Ianis Hagi

Ce i-ar spune fostul mare fotbalist lui Ianis Hagi

Alan Hutton a adăugat că antrenorul Steven Gerrard înțelege situația, deoarece nu s-a retras de multă vreme din fotbal. În plus, fostul fotbalist de la Rangers a dezvăluit ce i-ar spune lui Ianis Hagi ca să îl păstreze la această echipă.

”Acum, totul depinde de Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația. Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune: «Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare». Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică. Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer”, a spus Alan Hutton.

Ianis Hagi, dorit de alte echipe de fotbal

În ultima vreme, s-a scris că Ianis Hagi ar fi dorit de alte echipe de fotbal, precum Lazio și Sevilla. Aceasta mai ales după ce, conform GiveMeSport, oficialii de la Rangers au scăzut considerabil prețul jucătorului. Dacă în urmă cu câteva luni cereau 13 milioane de euro, acum scoțienii sunt dispuși să bată palma și pentru 7 milioane de euro.

Ianis Hagi are contract cu Rangers până în anul 2024, dar ar putea fi cumpărat sau împrumutat de către unul dintre cluburile care îl doresc insistent. Recent, Mircea Lucescu a transmis un mesaj furios, după ce a aflat că fiul ”Regelui” nu poate participa cu naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...