Aventura lui Ianis Hagi la Rangers pare că s-a încheiat. Gestul făcut de clubul scoțian, presa britanică e sigură

Stan Filon 19.05.2021, 13:01
Aventura lui Ianis Hagi la Rangers pare că s-a încheiat. Gestul făcut de clubul scoțian, presa britanică e sigură

Ianis Hagi se pare că are zilele numărate la Rangers, după ce a sărbătorit alături de colegii săi câștigarea campionatului! Fiul lui Gică Hagi a fost scos la vânzare și are șanse reale să plece de la Rangers, mai ales că oficialii au renunțat la pretențiile financiare considerate exagerate.

Se pare că aventura lui Ianis Hagi la Rangers s-a încheiat

Iahins Hagi este curtat de mai multe echipe din Europa, din campionate puternice. Printre cei care se interesează de român sunt și oficialii de la Lazio, dar și cei de la Sevilla. Fiul lui Gheorghe Hagi este din ce în ce mai curtat, mai ales că scoțienii au scăzut și suma de transfer.

Potrivit GiveMeSport, oficialii celor de la Rangers au decis să scadă destul de mult prețul lui Ianis Hagi, ba chiar aproape la jumătate. Așadar, dacă acum câteva luni Ianis Hagi era de vânzare pentru suma de 13 milioane de euro, acum scoțienii se mulțumesc și cu 7 milioane de euro.

Aventura lui Ianis Hagi la Rangers pare ca s-a incheiat
Aventura lui Ianis Hagi la Rangers pare ca s-a incheiat

Scoțienii au mai renunțat la pretențiile financiare

Rangers i-a găsit deja și înlocuitor lui Ianis Hagi. Postul românului ar urma să fie preluat de Santiago Moreno (21 de ani), de la America de Cali, car te dorit de antrenorul Steven Gerrard. Se anunță însă o adevărată bătălie pentru columbian, deoarece și cei de la Leeds și-l doresc la echipă.

Ianis Hagi (22 de ani) a fost transferat de Rangers de la Genk în vara lui 2020, pentru 3,5 milioane de euro, iar contractul mijlocașului român se termină în anul 2024, în mod normal.

”Chiar și înainte să se facă transferul, am apucat să vorbesc la telefon și cu Steven Gerrard și cu directorul sportiv al clubului. Sunt întrebări pe care ți le pui ca jucător: „De ce mă vor acolo?”, „Care este obiectivul lor cu mine?”. După ce te vezi față în față, e normal că este altă discuție. Deja vorbesti de planul tactic.

Ei încearcă să îți prezinte ideile lor, principiile lor, ca antrenor, ca echipă. Dacă ajungi la nivelul ală, cred că adaptarea se face foarte repede, într-o săptămână sau două”, declara Ianis Hagi atunci când primise oferta celor de la Rangers.

Ei bine, se pare că Ianis Hagi i-a impresionat pe cei de la Rangers, cu 8 goluri şi 15 pase decisive, în cele 45 de partide. Fotbalistul român este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...