De ce nu apare Dorian Popa în poze alături de iubita lui. Artistul a recunoscut tot

Ioana Bucur, Dragos Ștefănescu 11.09.2021, 22:54
De ce nu apare Dorian Popa în poze alături de iubita lui. Artistul a recunoscut tot

Este unul dintre cei mai „urmăriți” români pe rețelele de social media. Și-a făcut câinele vedetă, își etalează mașinile, preferințele culinare, vacanțele, casa, hainele, ceasurile, a făcut vloguri din pat, din scaunul dentistului…practic, și-a dezvăluit întreaga viață, cu o excepție. Dar chiar și acest mister a fost elucidat: de ce nu apare Dorian Popa în poze alături de iubita lui.

Se ascunde sau nu? S-a aflat de ce nu apare Dorian Popa în poze alături de iubita lui

Pare ciudat ca tocmai cel mai „expus” bărbat să fie, în același timp, și unul dintre cei mai discreți. Dorian Popa nu are nevoie de nicio descriere, tânărul a reușit să își transforme celebritatea câștigată odată cu apariția în Lala Band într-un adevărat imperiu online și nu numai. În timp ce își dezvăluie cea mai mare parte a vieții pe Instagram, Facebook și YouTube, admiratorii său s-au întrebat mereu de ce în postările sale apare foarte rar, aproape deloc, iubita lui.

Dorian Popa și Claudia Iosif, pe care internauții o știu ca Babs, formează un cuplu e mai bine de șapte ani. Cu toate că au fost vizați de mai multe zvonuri răutăcioase, cei doi au ales mereu să păstreze discreția, bucurându-se pe povestea lor de dragoste departe de ochii străinilor. O decizie despre care a vorbit recent chiar Dorian.

„I-am spus mereu că eu sunt acolo să o ajut cu mare drag. Dar noi preferăm să ne menținem intimitatea. De fapt, asta ne ajută să rămânem încă împreună, față de alții. Majoritatea se afișează prea mult, se consumă efectiv. Părerea mea este că relațiile trebuie să rămână intime, private”, a spus Dorian Popa.

De ce nu apare Dorian Popa în poze alături de iubita lui
Dorian Popa și Babs

„O relație trebuie să ți-o dorești, dacă vrei să meargă”

Cântărețul a mai dezvăluit că nu este o persoană orgolioasă sau încăpățânată și că știe să lase de la el, în cele mai tensionate momente, la fel ca iubita sa. De fapt, secretul relației lor este faptul că el și Babs sunt, înainte de toate, prieteni foarte buni.

„Cel mai important lucru care ne ține pe noi împreună este faptul că suntem și foarte buni prieteni, ne susținem unul pe altul în ceea ce facem în viețile separate de relații, adică în carierele noastre, dar am și învățat pe parcursul anilor când să lăsăm fiecare de la noi, astfel încât lucrurile să meargă înainte. O relație trebuie să ți-o dorești dacă vrei să meargă. Nu e de ajuns să te simți ca-n basme!

Certuri au fost, dar să știi că ne împăcăm destul de repede, mai mult de două zile nu-mi amintesc să fi fost certați vreodată. Cum le aplanăm? Încercăm să ne asumăm atunci când greșim… În funcție de cine a greșit, știi cum e… Ne vorbim în cele două zile, să zic, atunci când suntem certați, mai supărați, așa. Doar stăm în aceeași casă, nu e cazul să ne mutăm, numai că se simte tensiunea în aer, ca-n orice cuplu care nu funcționează într-o perioadă. Dar nu-i nimic ieșit din comun și nu suntem genul ăla pătimași care să umple trolerul și să plece de acasă. Cine știe, că am mai auzit povești. Rămânem aici, ne confruntăm cu situațiile pe care le întâlnim”, a povestit Dorian Popa, pentru Cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...