Cătălin Zmărăndescu, un nou scandal la Survivor România 2022. Cu cine a intrat acum în conflict fostul bodyguard al lui Gigi Becali

Andrei Cezar 01.02.2022, 16:04
Cătălin Zmărăndescu, un nou scandal la Survivor România 2022. Cu cine a intrat acum în conflict fostul bodyguard al lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre personajele controversate de la Survivor România 2022. Fostul bodygurd al lui Gigi Becali face parte din echipa Faimoșilor și a intrat în conflict cu colegii săi încă din primele ediții ale competiției. După tensiunile dintre el și Roxana Ciuhulescu sau Otilia Bilionera, Zmărăndescu este acum în centrul unui nou scandal cu un alt coechipier.

Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu un nou coleg de la Survivor România 2022

Cunoscut drept un adversar feroce în ring, fostul luptător de arte marțiale mixte nu ezită să își arate caracterul războinic și în afara competițiilor care l-au consacrat. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre liderii echipei Faimoșilor, însă de multe ori atitudinea sa agresivă a fost contestată de coechipieri.

Ultimul concurent care a intrat în colimatorul său este Radu Itu, cel pe care l-a și votat spre eliminare după ce Zmărăndescu a câștigat totemul de imunitate. Acesta din urmă l-a atacat dur pe fondatorul brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic).

E greu! Am rămas o mână de oameni. Eu am spus că voi vota din punct de vedere sportiv, dar în punctul acesta îmi este foarte greu să spun asta. Singura opțiune, dar doar pentru că trebuie să îi tremure puțin fundul, ar fi Radu Itu. Cred că nu este în pericol de eliminare. Săptămâna trecută eu tot pe Robert l-am votat din același motiv, doar că m-am trecut a doua zi de dimineață cu niște reproșuri din partea lui Radu care m-au lăsat precum statuile din jurul meu.

Gen: «De când ai totemul ăsta ești cu nasul pe sus». Poftim? De ce? Nu am făcut nimic diferit. După care a încercat să facă o ceartă cu mine din nimic. Dacă vreau să mă cert cu tine, mă cert, dacă nu,  nu. Dacă ai niște argumente solide, atunci poți să mi le dai. Dacă nu le ai, taci și așteaptă să vezi ce răspunsuri primești.

Al doilea motiv pe care nu l-am înțeles este că de ce râd la glumele care se fac pe seama lui. Îmi cer scuze, poate trebuie să îmi pun lacăt la gură și să nu mai râd deloc. Dacă tu accepți glumele și se fac în continuare, e vina ta, nu a mea. Faptul că eu râd… eu râd, plâng, vorbesc și tac atunci când vreau eu, nu când îmi spune cineva”, a spus Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, conflict deschis cu Roxana Ciuhulescu și Otilia Bilionera

În perioada petrecută în jungla din Republica Dominicană, fostul bodyguard al finanțatorului echipei FCSB a avut schimb de replici și cu alți concurenți, printre care și Roxana Ciuhulescu. Fosta prezentatoare de televiziune a făcut lumină în acest caz după ce a fost eliminată din concurs.

Ciuhulescu a mărturisit că fostul sportiv vorbea de rău mai mulți colegi, iar acest lucru a deranjat-o destul de tare. Ba chiar mai mult, a adăugat faptul că nu știe motivul exact pentru care Zmărăndescu este supărat pe ea.

Da, pârâcea grupului (n.r. așa a numit-o CRBL pe Roxana Ciuhulescu). Aici are dreptate. Mi s-a părut nedrept (n.r. atitudinea avută de Cătălin Zmărăndescu vizavi de colegii lui) și chiar nu am putut să tac. Zmărăndescu îl vorbea de rău pe TJ Miles, pe Rengle, le aducea jigniri și asta nu se întâmpla cu ei de față.

Cu Cătălin mă știu de la competiții, are el o supărare, nu știu care este, că nu mi-a spus verde în față, însă, probabil, că l-am incomodat în anumite circumstanțe. Aceste atacuri au fost și la adresa lui Emil, și la sexualitatea lui, apoi la adresa lui TJ și nimeni nu a vorbit despre ele. M-a deranjat că toată lumea se purta ca și cum nimic nu se întâmpla.”, a spus Ciuhulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță și TJ Miles sunt cei 9 Faimoși rămași în competiția Survivor România 2022. Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu și Xonia au părăsit concursul din Republica Dominicană.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe