EXCLUSIV

Ce salariu uriaș avea Roxana Ionescu la Ciao, Darwin. Bustul imens a ajutat-o pe „Mama Natură” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 23.08.2021, 14:03
Ce salariu uriaș avea Roxana Ionescu la Ciao, Darwin. Bustul imens a ajutat-o pe „Mama Natură” EXCLUSIV

Roxana Ionescu alias Mama Natură s-a confruntat, în pandemie, cu serioase probleme financiare, trăind câteva luni din ajutorul de șomaj tehnic. Însă, nu mulți știu că, în urmă cu 18 ani, pe când era asistentă tv, la ”Ciao, Darwin!” (Antena 1), bomba sexy jongla cu banii, salariul ei fiind direct proporțional cu frumusețea de invidiat. ”Roxana își putea lua rapid un apartament cu două camere, din salariul primit!”, ne-au spus surse din Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro Marea ei rivala a fost Nicoleta Luciu, care, la debut, era plătită lunar cu aproximativ 500 de dolari. În prezent, niciun post tv nu-și mai permite luxul de a angaja asistente tv, frumoasele României mutându-se pe Instagram.

”Roxana Ionescu avea un salariu lunar de 1.000 de dolari, în 2003”

Vă mai amintiți de Mama Natură, asistenta cu bust de infarct, a lui Dan Negru, la ”Ciao, Darwin!”, emisiunea în care vedetele băgau mâna în acvariile pline cu râme sau cu viermi? Pentru Roxana Ionescu, a fost perioada de glorie, atât ca notorietate, cât și pe plan financiar, salariul ei de acum 18 ani fiind și acum un vis îndepărtat pentru mulți dintre români:

Mama Natură era, în 2003, vedeta cu cel mai mare salariu, de 1.000 de dolari, își putea cumpăra rapid un apartament cu două camere, de 15.000 de dolari. Dar, trebuie menționat că, la acea vreme, ea era un mega brand de televiziune, iar emisiunea era un mega format. ”Ciao, Darwin!” nu cobora sub 60%, ca audiență, astfel că banii veniți din publicitate erau mană cerească pentru postul tv. Lumea nu avea Internet, pe atunci nu se prea ieșea la restaurant, iar ca să te duci în Italia trebuia să ai viză, deci nu prea ieșea nimeni din țară. N-aveai ce face decât să stai și să te uiți la televizor, ne-au declarat, pentru impact.ro, surse din Antena 1.

Și Nicoleta Luciu s-a numărat printre asistentele tv de succes, însă salariul ei de debut a fost de doar 500 de euro.

Ce salariu uriaș avea Roxana Ionescu la Ciao, Darwin. Bustul imens a ajutat-o pe
Roxana Ionescu a fost asistentă TV

Dan Negru, despre fosta lui asistentă tv: ”La casting au fost 1.200 de fete!”

La castingul pentru ”Ciao, Darwin!”, Roxana le-a eclipsat pe rivale cu bustul imens și natural 100%.

La castingul pentru ”Ciao, Darwin!”, în 2003, țin minte că au venit 1.200 de fete. L-am făcut la Romexpo. Poliția a oprit castingul pentru că se blocase circulația în zonă. Dar Roxana n-a fost aleasă neapărat pentru sânii ei mari, ci pentru că era isteață și frumușică, ne-a povestit Dan Negru, într-un recent interviu pentru impact.ro

Roxana Ionescu, nemulțumită de bustul imens

Roxana Ionescu se declară însă nemulțumită de bustul ei superb:

Nu le-aș sfătui pe femei să-și pună silicoane. Pentru mine, o fată sexy arată așa: înaltă, slăbuță, dar nu foarte, bine lucrată la sală și cu sânii nu foarte mari. O văd îmbrăcată într-un tricou cu spatele gol, larg, să fie sexy. Îmi place că am sânii mari, însă mi-ar fi plăcut să am sânii în așa fel încât să nu fiu nevoită să port tot timpul sutien, să fie puțin mai mici. Mici şi frumoşi, declara Roxana Ionescu, la Antena 3.

Ce salariu uriaș avea Roxana Ionescu la Ciao, Darwin. Bustul imens a ajutat-o pe
Roxana era cunoscută drept „Mama Natură”

De ce au dispărut vestitele asistente tv de pe micul ecran

Aceleași surse din Antena 1 ne-au mai dezvăluit, pentru impact.ro, și de ce s-au retras de pe micul ecran celebrele asistente tv Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu:

Televiziunea nu mai are puterea financiară de acum 20 de ani, așa că, treptat-treptat, au scăzut drastic și salariile asistentelor tv. La un moment dat, unele dintre ele aveau un salariu mic, minimum pe economie, sub 2.000 de lei. Acum, toate aceste fete frumoase s-au mutat pe Instagram, pe conturile sociale, unde, din postările publicitare, pot câștiga lesne mii de euro lunar, fără să iasă din casă.

Roxana Ionescu, trimisă în șomaj tehnic de soțul ei

După ce a încheiat socotelile cu televiziunea, Roxana s-a stabilit la Timișoara, unde, de șapte ani, își ajută soțul, pe Tinu Vidaicu, cu firmele familiei. Pandemia le-a dat însă toate socotelile peste cap, așa că Tinu s-a văzut nevoit să ia o pauză în afaceri, trecându-și celebra soție în șomaj tehnic. Tinu Vidaicu a apelat la ajutorul statului pentru câteva luni, conform declarației publice de avere, la numirea sa ca administrator public al județului Caraș Severin. Fosta Mama Natură ar fi beneficiat de un ajutor de șomaj de 22.031 de lei, de la AJOFM Timiș.

Ce salariu uriaș avea Roxana Ionescu la Ciao, Darwin. Bustul imens a ajutat-o pe
Roxana, alături de soțul său, Tinu Vidaicu
Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...