De ce nu a ajuns Benone Sinulescu la spital, de fapt?! Soţia cântăreţului: „Am chemat o salvare privată”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 20.11.2021, 11:48
De ce nu a ajuns Benone Sinulescu la spital, de fapt?! Soţia cântăreţului: „Am chemat o salvare privată”

Elena Sinulescu, soția cântărețului Benone Sinulescu trece printr-o perioadă grea, după ce și-a luat rămas bun de la partenerul său de viață cu care a împărțit și bune și rele timp de patru decenii. Din păcate, regretatul artist de muzică populară a fost răpus de bătrânețe și de problemele medicale cu care s-a confruntat până în ultima clipă a vieții. Deși suferea de unele afecțiuni, Benone Sinulescu nu a ajuns la spital. Soția artistului a explicat care au fost motivele pentru care a luat această decizie.

Soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit de ce artistul nu a ajuns la spital

Partenera de viață a lui Benone Sinulescu este sfâșiată din pricina durerii. Elena și artistul de muzică populară au petrecut împreună 40 de ani, aniversarea celor doi soți având loc chiar cu o zi înainte de decesul cântărețului, pe 17 noiembrie. Soția lui Benone Sinulescu a încercat totuși să își găsească cuvintele pentru a lămuri mai multe aspecte legate de motivul pentru care artistul nu a ajuns la spital.

Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită. Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer, a declarat Elena Sinulescu la Teo Show.

Soția lui Benone Sinulescu a explicat de ce nu a ajuns artistul la spital
Elena, soția lui Benone Sinulescu, alături de artist

Care sunt problemele de sănătate de care suferea cântărețul

Benone Sinulescu va fi condus pe ultimul drum duminică, 21 noiembrie, la Arad. Acesta a pierdut lupta cu boala, după ce a suferit o pneumonie de aspirație în ultimul moment de viață. Regretatul cântăreț avea și probleme cardiace, însă lua un tratament medicamentos. În ciuda recuperării pe care a reușit-o în perioada verii, Benone Sinulescu a fost răpus de pneumonie.

A făcut pneumonie de aspiraţie în ultimul moment, care cu toate perfuziile şi cantitatea de oxigen pe care i-au dat-o concentratoarele, nu a reuşit să elimine acea flegmă care s-a depus în gâtul lui şi care pur şi simplu i-au blocat căile respiratorii. El avea şi probleme cardiace. Nu a putut fi operat, i s-a recomandat doar tratament medicamentos. A urmat sfaturile medicilor, chiar se recuperase după perioada din vară, dar a apărut această pneumonie care i-a pus capac, a spus soția regretatului artist.

„Am fost nevoită să apelez la o clinică privată”

Soția lui Benone Sinulescu a recunoscut motivul pentru care regretatul artist nu a ajuns la spital. Aceasta a povestit că soțul său a insistat să nu cheme Salvarea, astfel că a fost nevoită să apeleze la serviciile unei clinici private. Totul pentru că artistul și-a dorit discreție și nu a încercat să facă un subiect din starea sa de sănătate.

Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult.

Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui. În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea, a mai povestit soția cântărețului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...