De ce l-au criticat scoțienii pe Ianis Hagi după ultima decizie personală. „E urâtă”

De ce l-au criticat scoțienii pe Ianis Hagi după ultima decizie personală. „E urâtă”

Ianis Hagi este aproape de a începe o nouă aventură alături de Glasgow Rangers. Startul campionatului bate la ușă, dar gruparea scoțiană va fi angrenată și în Europa League, unde o așteaptă returul cu Bayer Leverkusen. Până la meciurile oficiale, internaționalul român și-a șocat fanii cu decizia sa. S-a ales însă cu multe critici.

Ianis Hagi, criticat după ultima decizie personală

De când a venit la Rangers, Ianis Hagi a reușit să impresioneze. Evident, cu evoluțiile sale din teren, cu care i-a cucerit pe fanii scoțieni și i-a determinat pe oficialii grupării de pe Ibrox Park să ia o decizie în privința internaționalului român. În cele din urmă, Rangers a activat clauza de cumpărare definitivă de la Genk și a ajuns cu acte în regulă la Rangers. Acum Ianis Hagi nu mai este doar jucătorul împrumutat de la Genk, ci aparține formației scoțiene. Prestația din prima parte a anului a continuat și în această iarnă, când fotbalistul român a arătat că este o afacere bună pentru Rangers.

Ianis s-a gândit că ar putea impresiona nu numai prin jocul prestat, ci și prin look, dar se pare că ultima decizie personală nu a fost tocmai pe placul fanilor. Zilele trecute i-a șocat pe aceștia cu noua sa frizură, stilul Black Braids, însă nu pare să fi fost o alegere inspirată, chiar dacă și starul portughez Cristiano Ronaldo a adoptat-o la un moment dat. Stilul ales de Ianis Hagi nu a coincis cu gusturile fanilor, iar internaționalul român s-a ales cu critici pe rețelele de socializare, unde circulă o poză cu noua sa frizură.

Frizura lui Ianis e cea mai urâtă”, a fost unul dintre comentariile fanilor.

Ianis Hagi e optimist înaintea noului sezon

Noul sezon din Scoția începe pe 1 august, iar Ianis Hagi va juca cu Rangers pe terenul lui Aberdeen. Până atunci, însă, internaționalul român s-a remarcat din plin, atât la Veolia Cup, cu două goluri în poarta conaționalului Ciprian Tătărușanu, dar și o super reușită în amicalul cu Motherwell, un „lob cu capul” după cum l-au descris scoțienii.

„Sunt foarte fericit și mândru să fac parte din familia Rangers și să reprezint culorile unui asemenea club uriaș permanent. Nu am răbdare să mă întâlnesc cu băieții, să jucăm pe Ibrox din nou și să ne bucurăm din nou de momente cu fanii noștri minunați! Totodată, aș vrea să-i mulțumesc lui Genk și suporterilor echipei pentru ajutorul și afecțiunea pe care mi le-au arătat. Vă doresc noroc!”, scria Ianis Hagi pe rețelele de socializare, după ce a semnat cu Rangers.

Ianis Hagi și colegii săi de la Rangers sunt optimiști în privința returului cu Bayer Leverkusen, din optimile Europa League, chiar dacă în tur au fost învinși cu 3-1 pe Ibrox Park. Returul va fi pe 6 august, de la ora 19:55.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI