Scoția e la picioarele lui Ianis Hagi! „A alungat blestemele și disperarea!”

Marian Cărăvan 24.07.2020, 18:12

Scoțienii îl divinizează pe Ianis Hagi. Internaționalul român i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers, iar jurnaliștii scriu articole elogioase la adresa fiului lui Gică Hagi.

Scoțienii îl divinizează pe Ianis Hagi

Rangers a făcut o super-afacere, prin aducerea lui Ianis Hagi pe Ibrox Park. 12 apariții în tricoul vicecampioanei Scoției au fost suficiente pentru ca oficialii grupării scoțiene să ia decizia de a-l transfera definitiv pe internaționalul român. Evoluția senzațională de la turneul amical din Franța și golul fabulos din meciul cu Motherwell, când a uimit cu detenta superbă la centrarea lui Borna Barisic, i-au făcut pe jurnaliștii scoțieni să-i aducă elogii peste elogii. Laudele nu mai contenesc, iar Ianis Hagi este văzut acum drept omul-cheie de la Rangers, care depinde total de jocul fotbalistului român.

„Singura rază de lumină a fost venirea lui Ianis Hagi – a alungat blestemele și disperarea. Până atunci puțini auziseră de el cu excepția desecendenței sale ilustre. Dar nu i-a luat mult timp pănă să se prezinte și să-l cunoască toată lumea.

În timp ce alții de lângă el se chinuiau să aibă vreo scânteie, Hagi a fost de multe ori singurul care a ținut în viață pe Rangers, atât în campionat cât și în Europa. Dubla revenirii cu Braga a fost cel mai dramatic moment al acestui sezon pe Ibrox Park și a dus echipa în primele 16 din Europa League”, au notat cei de la Glasgow Live Sport.

Pe 1 august începe bătălia în campionat

Rangers începe noul sezon din Scoția cu un meci în deplasare, la Aberdeen, pe 1 august. După ce s-a remarcat din plin la Veolia Cup (unde a marcat două goluri în poarta lui Ciprian Tătărușanu) și în amicalul cu Motherwell, toți ochii sunt ațintiți acum asupra lui Ianis Hagi.

„Este personajul în jurul căruia Gerrard nu are ce face și trebuie să construiască echipa sa. Dacă va juca la fel și în meciurile oficiale, va fi sursa de creativitate și de goluri de la mijlocul terenului.

Nu este un golgeter, dar este dirijorul de orchestră care face ca Rangers să joace mai inspirat, mai organizat de la mijloc în sus. Hagi este cel care face diferența, dar și echipa și pare gata de un sezon grandios”, sunt elogiile jurnaliștilor scoțieni.

De Ianis Hagi se leagă așadar speranțele ca Rangers să o depășească în noul sezon pe rivala Celtic și să ia titlul în Scoția.

Urmăriți Impact.ro și pe