Ianis Hagi i-a cucerit pe scoțieni. Ce etichetă i-au pus după ultimul gol

Rădulescu Valentin 23.07.2020, 19:09

Fiul lui Gică Hagi a făcut senzație la Rangers în meciul cu Motherwell. Așadar, scoțienii au decis să îi pună și o etichetă după finalizarea meciului. Cum i-a cucerit Ianis Hagi pe scoțieni?

Ce etichetă a primit Ianis Hagi?

Deoarece Ianis Gahi a reușit să marcheze din nou pentru Rangers, scoțienii au numit execuția românului ”lob cu capul”. De asemenea, aceștia au învins Motherwell cu un scor de 4-0. Partida de pe Ibrox a început cu o amânare de 2 ore, din cauza rezultatelor la testele cu noul tip de virus. Partida a început spectaculos pentru Rangers, care a reușit să marcheze un gol în minutul 7 din partea lui Kent. În minutul 10, Ianis Hagi a reușit să marcheze cu o lovitură de cap foarte bine plasată, după centrarea venită din partea lui Borna Barisic.

Amintim că a acesta a fost al 3-lea gol a lui Ianis în partidele disputate de Rangers după perioada de pandemie. Fiul lui Gică Hagi a reușit o dublă și în poarta lui Tătărușanu, în amicalul cu Lyon. Rangers a ocupat locul 3 în sezonul trecut din prima ligă. Celelalte goluri din victoria scoțienilor cu 4-0, au fost marcate de Aribo, după o fază bine jucată și de Lamie.

Ianis Hagi i-a cucerit pe scoțieni. Ce etichetă i-au pus după ultimul gol
Ianis Hagi i-a cucerit pe scoțieni. Ce etichetă i-au pus după ultimul gol

Rangers este într-o formă foarte bună

Rangers trece acum printr-o formă bună în meciurile de pregătire. Echipa a reușit 3 victorii în 3 meciuri, iar asta le dă mari speranțe suporterilor de pe Ibrox la o întoarcere spectaculoasă a rezultatului obținut din turul optimilor din Europa League. Amintim că echipa lui Gerrard a fost învinsă cu 3-1 de către Leverkusen, pe propriul teren.

Returul de pe BayArena poate fi urmărit pe data de 6 august, de la ora 19:55 pe Digi Sport. Amintim că Ianis Hagi are o cotă de piață de 4,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt. De astfel, amintim că Ianis a reușit 2 goluri și 1 assist pentru Rangers în Europa League.

Urmăriți Impact.ro și pe