De ce l-au ales producătorii PRO TV pe Adrian Văncică să-l joace pe Celentano în Las Fierbinți. Motivul nebănuit pentru care a primit rolul bețivului

Cum a obtinut Adrian Vancica rolul lui Celentano din Las Fierbinti

Actorul Adrian Văncică a devenit cunoscut publicului larg datorită rolului pe care-l interpretează în serialul ”las Fierbinți”. Mai exact, acesta îl interpretează pe Celentano. Totuși, care este motivul pentru care producătorii PRO TV l-au ales pe el să-l joace pe Celentano?

Autorii serialului ”Las Fierbinți” au vrut inițial să-i atribuie rolul lui Celentano lui Mihai Mărgineanu, însă aceștia s-au răzgândit din cauza faptului că acesta nu este actor de meserie precum este Adrian Văncică. Și se pare că rolul unui ”bețiv” este mult mai greu de jucat decât ai crede.

Cum a ajuns Adrian Văncică să joace rolul lui Celentano în Las Fierbinți

Dacă te întrebi cum a ajuns Văncică să interpreteze rolul lui Celentano sau ce transformări a trebuit să facă pentru a intra în pielea personajului, ei bine, poți afla răspunsul tocmai de la el.

Adrian Vancica care-l interpreteaza pe Celntano din Las Fierbinti este actor de meserie

Adrian Vancica care-l interpreteaza pe Celntano din Las Fierbinti este actor de meserie

Întrebat de reporteri cum a pus mâna pe acest rol, Văncică a răspuns că: „Știu că ție și se pare că stai de vorbă cu o portocală, dar eu sunt actor. Mi-am făcut meseria.”

Iar pentru cei care vor să afle cu lux de amănunt ce presupune mai exact interpretarea unui rol de bețiv și prin ce transformări trebuie să treci, Văncică a spus că a fost nevoit să meargă prin cârciumi pentru a studia comportamentul bețivilor și cum se comportă aceștia la băutură. Asta pentru că „nu faci personaj din citit, ci din observație”.

„ Am studiat, am văzut și film, am căutat să văd cum joacă unii bețivi. De asta n-a fost Mărgineanu, pentru că beția e greu de jucat pentru un actor, darămite pentru cineva care nu e actor . Și am găsit un drum. Celentano în primul sezon avea câteva apariții , apoi lucrurile au evoluat firesc. Bă, e bun, merge, hai să … și a devenit unul din personajele care duc episoade”, a declarat Adrian Văncică.