Ce făcea Geanina din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. A apărut în videoclipul unui artist celebru. Video

bogdan 17.10.2019, 15:45
Ce făcea Geanina din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. A apărut în videoclipul unui artist celebru. Video

În vârstă de 32 de ani, Anca Dumitra dă viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din peisajul autohton. S-au scurs aproape nouă ani, de când aceasta o interpretează pe Geanina în Las Fierbinți. Puțini știu însă că până să joace în serialul de comedie de la PRO TV, actrița a apărut în videoclipul unui artist celebru de la noi.

Ce făcea Geanina din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV

În urmă cu nouă ani, Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, până să devină cunoscută telespectatorilor și să joace în serialul de la PRO TV, își făcea apariția în videoclipul unor artiști celebri de la noi.

La vremea respectivă, David DeeJay și Dony erau pe val, iar melodiile lansate de ei se aflau în primele locuri din topurile muzicale. Anca Dumitra a apărut în clipul piesei Temptation, care a strâns peste 9 milioane de vizualizări pe youtube.

În videoclipul artiștilor, Anca joacă rolul unui psiholog.

Cum a ajuns Anca Dumitra să joace în Las Fierbinți

Propunerea de a juca în Las Fierbinți a venit la momentul potrivit pentru Anca Dumitra. Castingul pentru serialul de la PRO TV a apărut pe când aceasta se afla în primul an la master.

„În facultate am fost nu neapărat genul ăla tocilar, dar mi s-a părut că până nu termin cei trei ani de studiu și ceilalți de masterat nu am ce să ofer. N-am vrut să mă prezint la niciun casting și, în anul I de masterat, știu că am fost chemată și m-am dus, a povestit actrița, conform site-ului PRO TV.

Anca Dumitra este Geanina din Las Fierbinți, serial care a ajuns la sezonul 16
Anca Dumitra este Geanina din Las Fierbinți, serial care a ajuns la sezonul 16

Pe lângă serialul de comedie, Anca Dumitra joacă și roluri dramatice,fiind cooptată și în alte proiecte artistice, cum ar fi spectacolul „Vrăjitoarele din Salem” (teatru) și filmul „Doing Money”, produs de BBC Two.

„În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Am făcut numai chestiile dramatice din școală, le-am cam bifat pe toate. Și apoi a venit treaba asta cu serialul și m-a luat și pe mine prin surprindere, că nu știam că am și latura asta comică”, a spus Anca Dumitra, actrița de la PRO TV, potrivit sursei menționate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe