Celentano din Las Fierbinți, la un pas de Oscar. Actorul de la PRO TV are șanse mari să dea lovitura!

Ioana Nechifor 30.09.2019, 17:20
Celentano din Las Fierbinți, la un pas de Oscar. Actorul de la PRO TV are șanse mari să dea lovitura!

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano în Las Fierbinți, este gata să dea lovitura! Actorul din serialul de la PRO TV a ajuns aproape de Oscar. Cea mai nouă producție în care joacă a ajuns la diferite festivaluri de profil și a reușit să câștige premii importante. Sunt șanse mari ca producția să ajungă pe lista scurtă a nominalizărilor de la Oscar!

Celentano din Las Fierbinți, la un pas de Oscar

Adrian Văncică sau Celentano din Las Fierbinți, așa cum este cunoscut el telespectatorilor, are șanse mari să dea lovitura! Cea mai nouă producție în care joacă s-ar putea regăsi pe lista scurtă a nominalizațiilor de la Oscar.

Este vorba despre Cadou de Crăciun, un scurtmetraj, care a fost inclus la numeroase festivaluri de profil pe plan internațional și a câștigat o mulțime de premii. Scurtmetrajul a reușit să adune până acum 36 de premii. Filmul a câștigat inclusiv la Palm Springs, în Statele Unite, festival care este renumit pentru faptul că propulsează câștigătorii în cursa pentru Oscar.

„Să câştigi în ţări care nu au avut de-a face cu comunismul, care nu au avut de-a face cu astfel de lucruri… Uite, în America, am câştigat Festivalul de la Palm Springs. Au fost mii şi mii de scurt metraje.

Şi de acolo ni s-a şi tras, că am primit un mesaj de la o agenţie de PR: „Bună ziua! Bună ziua! Noi suntem, l-am văzut, superb, vă dăm flori şi artificii, dar numai să veniţi să le luaţi, ca să vedem cum facem să punem la cale un plan pentru Oscar.”, a declarat Adrian Văncică pentru știrileprotv.ro.

Adrian Văncică joacă în Cadou de Crăciun. Scurtmetrajul a câștigat premii importanteAdrian Văncică joacă în Cadou de Crăciun, Scurtmetrajul a câștigat premii importante
Adrian Văncică joacă în Cadou de Crăciun

Adrian Văncică s-a inspirat din viața sa pentru Cadou de Crăciun

Acțiunea în Cadou de Crăciun se petrece în seara de 20 decembrie a anului 1989. Povestea capătă amploare în momentul în care părinții unui băiețel descoperă că fiul lor a pus la poștă o scrisoare către Moș Gerilă, în care spunea că singura dorință a tatălui său este să moară dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu.

 

În rolurile principale îi regăsim pe Adrian Văncică, Ioana Flora și copilul Luca Toma. ”Viața mea. Fricile alea pe care le trăiește tatăl în film, adică eu, le-a trăit și tata. A fost o incursiune în trecut…”, spune Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți de la PRO TV.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe