De ce Kate Middleton poartă aceleași rochii de mai multe ori. Motivul te va surprinde

Badea Violeta 02.04.2023, 14:45

Kate Middleton este cunoscută pentru ținutele ei elegante la evenimentele publice, însă nu de puține ori, ea fost surprinsă purtând aceleași rochii de mai multe ori. Cu siguranţă, nu preţul a contat pentru partenera de viață a Prințului William. Un specialist a dezvăluit, de curând, adevăratul motiv pentru care Kate Middleton poartă aceleași haine de mai multe ori.

Motivul pentru care Kate Middleton poartă aceleași rochii de mai multe ori

Kate Middleton nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai elegante femei de pe întregul mapamond. Nu puțini sunt cei care o divinizează, pur și simplu, pentru ținutele impecabile pe care alege să le poarte la fiecare apariție publică.

Însă, cu toate că nu are grija banilor, soția Prințului William obișnuiește să poarte aceleași ținute de mai multe ori. Chiar în ultima sa apariție, în cadrul galei Bafta Awords de luna trecută, Kate Middleton apare pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie marca Alexander McQueen, aceeași pe care a purtat-o și în anul 2019.

În schimb, anul acesta, partenera lui William a optat pentru un look puțin diferit, mai exact pentru alte accesorii. De data aceasta, Prințesa de Wales a ales o pereche de cercei lungi și extrem de eleganți, dar și o pereche de mănuși negre. Recent, Miranda Holder, expert regal și specialist în modă, a explicat de ce poartă Kate Middleton aceeași rochie de mai multe ori.

„Trebuie să repopularizăm purtarea ținutelor de mai multe ori și să eliminăm stigmatizarea. Sperăm că fanii ei vor lua acest indiciu drept inspirație și vor adopta aceeași abordare”, a declarat aceasta.

Citește și Ea este presupusa amantă a Prințului William. Ce relație exista, de fapt, între Rose Hanbury și Kate Middleton!

Printul William si Kate Middleton
Printul William si Kate Middleton

O copiază sau nu Kate Middleton pe Prințesa Diana?

De-a lungul timpului, au existat numeroase voci care au spus că partenera de viață a Prințului William o copiază pe Prințesa Diana. Unii le-au analizat în detaliu pe cele două și au găsit foarte multe asemănări. Acum, însă, Melissa Lund, stilistă personală, a spus clar ce le diferențiază pe cele două.

„Stilul Dianei mi se pare mult mai sexy și mai plin de farmec decât al lui Kate Middleton. Diana părea să iubească cu adevărat moda și să iubească atenția pe care i-au adus-o ținutele ei.

Stilul lui Kate este elegant, dar nu neapărat sexy. În afară de felicitarea recentă de Crăciun, în care poartă blugi skinny, multe fotografii recente arată că lungimea ei preferată a fustei pare să fie acum ultra-lungă – cu un tiv chiar deasupra gleznei.

Kate s-a aflat într-o adevărată călătorie pentru a-și descoperi stilul. A început purtând în principal ținute de la branduri accesibile – ceea ce unii oameni au considerat grozav, dar eu nu, iar acum poartă un amestec de haine de designer și piese accesibile.

Personal, am fost mulțumită când a început să introducă piese mai bine croite, adesea de designer, în garderoba ei, pentru că îi oferă prestanța de care are nevoie pentru rolul ei”, a spus stilista britanică.

Citește și O româncă a fost dată afară de pe covorul roșu din cauza lui Kate Middleton. „Ea nu respiră același aer cu noi”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...