De ce îşi ţine Valeriu Gheorghiţă telefonul pe silent de aproape o lună: „Nu cred că am o viaţă sănătoasă”

Nicu Stan 07.06.2021, 14:39
De ce îşi ţine Valeriu Gheorghiţă telefonul pe silent de aproape o lună: „Nu cred că am o viaţă sănătoasă”

De ce îşi ţine Valeriu Gheorghiţă telefonul pe silent de aproape o lună: „Nu cred că am o viaţă sănătoasă”. Șeful campaniei de vaccinare a vorbit despre cum i-a schimbat viața ultima funcție pe care a primit-o.

Valeriu Gheorghiță a anunțat când revenim la normalitate. Cât mai avem de îndurat

S-a aflat de ce îşi ţine Valeriu Gheorghiţă, șeful Campaniei de Vaccinare, telefonul pe silent de aproape o lună.

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare din țara noastră, medicul militar Valeriu Gheorghiţă, a declarat într-un interviu cum i s-a schimbat viaţa prin prisma funcţiei pe care a primit-o la finalul anului trecut, de când a început campania de vaccinare.

Valeriu Gheorghita, o fire calma de om
Valeriu Gheorghita, o fire calma de om

De când este coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiță

În data de 17 noiembrie 2020, Valeriu Gheorghiţă a fost numit coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-coronavirus. S-au scurs aproape şapte luni de atunci, timp în care în ţara noastră au fost vaccinate peste 4,3 milioane de români.

De asemenea, colonelul Valeriu Gheorghiţă a povestit cum a ajuns să fie coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, post pe care nu-l prevedea ”în niciun scenariu” în prima perioadă a pandemiei de coronavirus.

Șefia Campaniei de Vaccinare, o mare responsabilitate

”A fost o întrevedere pe care am avut-o înainte de a fi desemnat, este un lucru absolut firesc să cunoști o persoană căreia vrei să-i încredințezi un demers absolut strategic și de siguranță națională și ulterior am fost anunțat de preşedintele Klaus Iohannis că mi se încredințează această mare responsabilitate. După aceea, prima pe care am sunat-o a fost soţia mea”, a povestit Gheorghiţă, la Digi 24.

Astfel, viaţa i s-a schimbat radical din noiembrie până acum. ”În momentul de faţă nu cred ca am o viaţă sănătoasă. Mănânc neregulat, de multe ori nu mănânc acasă. Am telefonul pe silent de cel puţin o lună şi jumătate, fiindcă nu-l mai suport să sune”, a mai dezvăluit el.

Valeriu Gheorghiță, o fire calmă

Colonelul Valeriu Gheorghiţă se descrie pe sine ca fiind un om foarte calm.

”Nu-mi place starea de agitaţie, sunt un om calm şi echilibrat”, a spus Valeriu Gheorghiță. În plus, spune că este o persoană foarte emoţională, care plânge chiar și la un film. Cuvântul care îl defineşte este ”seriozitatea”, iar lucrul care nu-i place la români este ”tendinţa de a-i judeca pe alţii, fără a-i cunoaşte”.

În plus, Valeriu Gheorghiță a declarat că vom reveni la normalitate, foarte posibil, în lunile iulie-august.

Urmăriți Impact.ro și pe