Bobiță din Las Fierbinți, provocat să se alăture campaniei de vaccinare. Mesajul lui Valeriu Gheorghiță pentru Mihai Bobonete și Andreea Esca

Stan Filon 03.06.2021, 15:43
Bobiță din Las Fierbinți, provocat să se alăture campaniei de vaccinare. Mesajul lui Valeriu Gheorghiță pentru Mihai Bobonete și Andreea Esca

Bobiță din Las Fierbinți a fost provocat să se alăture campaniei de vaccinare! Mai multe vedete din România trebuie să se filmeze și să spună exact ce conține vaccinul împotriva coronavirusului pentru ei. Cel care a lansat provocarea a fost chiar preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă.

Bobiță din Las Fierbinți, provocat să se alăture campaniei de vaccinare

Valeriu Gheorghiță i-a provocat, joi, pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea. Aceștia trebuie să spună exact ce conține serul anti-coronavirus pentru ei. Mai exact, trebuie să spună ce a le-a luat lor pandemia de coronavirus.

Provocarea a fost lansată la o conferinţă de presă susţinută de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

Bobita din Las Fierbinti, provocat sa se alature campaniei de vaccinare
Bobita din Las Fierbinti, provocat sa se alature campaniei de vaccinare

”Ce conţine vaccinul pentru noi”

“Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

“Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe