De ce Ion Țiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep. „Se mișcă prost”

Badea Violeta 11.09.2022, 22:15

Ion Țiriac este, fără îndoială, unul dintre cei mai influenți oameni din țara noastă. De asemenea, acesta a fost și un important jucător de tenis. Nu de puține ori, afaceristul a consiliat-o din punct de vedere sportiv pe Simona Halep, dar acum a făcut o dezvăluire care îi va uimi pe mulți. Ion Țiriac a spus că nu se uită la meciurile sportivei. Iată motivul!

Motivul pentru care Ion Țiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep

Ion Țiriac a acordat, de curând, un interviu în care a recunoscut că nu se uită la partidele pe care le dispută Simona Halep. Acest lucru este cu atât mai surprinzător dacă ne amintim că omul de afaceri şi-a asumat de mai multă vreme rolul de protector al acesteia. Ion Țiriac a consiliat-o pe sportivă pe partea de imagine, dar a sfătuit-o și din punct de vedere sportiv.

„Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost.

Ilie Năstase, cel mai inteligent om care am văzut în viața mea. Ăsta n-a lucrat o zi în viața lui și trăiește. Simona este un om extraordinar de talentat, cum am spus, a făcut niște rezultate care pe noi românii, ne-a bucurat”, a declarat omul de afaceri pentru Antena 3.

Citește și Simona Halep rămâne în cursă pentru Turneul Campioanelor. Unde va avea loc competiția din acest an!

Cum arată viața de magnat a lui Ion Țiriac
Cum arată viața de magnat a lui Ion Țiriac

„Simona datorează totul familiei ei”

Cu toate că a mărturisit că nu-i urmărește meciurile, Ion Țiriac a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. Acesta a spus despre sportivă că este un fenomen și crede că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Asta datorită caracterului ei. De asemenea, Țiriac a spus că jucătoarea de tenis ar trebui să fie recunoscătoare familiei pentru că a sprijinit-o să practice acest sport.

„Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic.

Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis.

Mai poate să ducă sigur în tenis de încă cinci sau șase ani dacă vrea, dar doi, trei ani poate să-i ducă foarte bine. Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Da! Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace.

Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu .După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee.”, a mai spus afaceristul pentru aceeași sursă.

Citește și Unde vrea să se mute Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Alegerea nu e întâmplătoare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...