De ce evită Cosmina Păsărin să participe la show-uri de supraviețuire. „Este mai bine să nu accept astfel de provocări”

Ana Anitoiu 18.07.2022, 20:32

Cosmina Păsărin a explicat de ce evită să participe la show-uri de supraviețuire. Noua coprezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a spus că este mai bine să nu accepte astfel de provocări.

Cosmina Păsărin, din nou la „Vorbește lumea”

Prezentatoarea a preluat „Vorbește lumea” din nou, de data aceasta alături de Majda Aboulumosha și Emily Burghelea. Adela Popescu a început un alt proiect – show-ul de supraviețuire „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Cosmina Păsărin a mai făcut parte din echipa emisiunii pe vremea când Adela Popescu se pregătea să devină mamă pentru cea de-a treia oară. Bruneta a mai prezentat alături de Bogdan Ciudoiu.

De ce evita Cosmina Pasarin sa participe la show-uri de supravietuire
Cosmina Pasarin

Motivul pentru care Cosmina Păsărin nu vrea să participe la show-uri de supraviețuire

Când vine vorba despre show-uri de supraviețuire precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Survivor”, Cosmina Păsărin preferă să îi lase pe alții să participe. Prezentatoarea a explicat că astfel de formate nu sunt deloc pe placul ei.

„Nu sunt în zona mea, nu m-aș simți confortabil la astfel de show-uri și prefer să nu accept astfel de invitații. Nu cred că aș face față, chiar nu este ceva ce mi-aș dori să fac eu. Alții poate sunt mai curajoși, mai dornici să încerce, eu sunt destul de atentă la deciziile de acest fel și nu aș vrea să iau o decizie care mi-ar îngreuna viața.

Este posibil să se întâmple acest lucru și am zis că este mai bine să nu accept astfel de provocări. Îmi plac provocările, dar nu din zona asta.”, a explicat Cosmina Păsărin, într-un interviu acordat Ego.ro.

În același interviu, prezentatoarea Cosmina Păsărin a spus că de-a lungul timpului a trecut prin foarte multe schimbări, că a ajuns să se simtă „alt om” și să ajungă într-o zonă foarte benefică ei. Pentru ea, ideea conform căreia „oamenii nu se schimbă” este falsă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...