Adela Popescu va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 alături de Cabral. Cine îi ia locul la „Vorbeşte Lumea”

Ana Anitoiu 15.07.2022, 13:50

Adela Popescu va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 alături de Cabral. Pro TV a anunțat cine îi va lua locul artistei la emisiunea „Vorbeşte Lumea”, pentru care ea va înceta colaborarea, ca să se ocupe de noul proiect.

Adela Popescu, coprezentator la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu și Cabral vor prezenta show-ul ce se va filma în Republica Dominicană, unde concurenții vor trebui să facă față unor condiții grele, cu insecte și animale exotice în loc de luxul de acasă.

Actrița și prezentatoarea TV Adela Popescu a spus că această experiență nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru ea. Vedeta a mai spus că se bucură că poate lucra din nou alături de Cabral, cu care a prezentat prima ei emisiune live.

„Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.

Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu va prezenta „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” 2022 alaturi de Cabral
Adela Popescu

Cine o înlocuiește pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”

La emisiunea „Vorbește lumea” difuzată de Pro TV, Adela Popescu va fi înlocuită de Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin. Prima dintre ele tocmai a terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice și a devenit mama unei fetițe, pe care a dat-o la creșă, și s-a declarat entuziasmată de această șansă pe care a primit-o.

„Să fac parte din această echipă frumoasă și fresh, pentru mine, este o adevărată plăcere. Avem o energie bună și îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-și bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineață, să învețe alături de noi lucruri despre viață și să se bucure la fiecare noutate.

Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune și iubire în tot ce fac”, a spus Majda, la rândul ei.

Cosmina Păsărin, care a fost aproape de echipa „Vorbește Lumea” și anul trecut, s-a declarat de asemenea entuziasmată și a spus despre colegele sale de emisiune că sunt fermecătoare și optimiste. Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 10:30.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...