De ce e bine să faci semnul crucii pe mâncare. Arsenie Boca sfătuia toţi credincioşii să procedeze aşa

Nicu Stan 11.02.2022, 15:56
De ce e bine să faci semnul crucii pe mâncare. Arsenie Boca sfătuia toţi credincioşii să procedeze aşa

S-a aflat de ce este bine să faci semnul crucii pe mâncare. Arsenie Boca sfătuia toţi credincioşii să procedeze aşa. Cercetătorii ruşi susțin că au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii. Ei spun că gestul făcut de credincioși poate purifica mâncarea și apa, având clare proprietăți bactericide.

De ce e bine să faci semnul crucii pe mâncare. Arsenie Boca sfătuia toţi credincioşii să procedeze aşa

Arsenie Boca îi îndemna pe credincioși să facă semnul crucii asupra la tot ce bea și mănâncă. Se pare că nu degeaba. Mai mulți cercetători ruși au demonstrat prin mai multe experimente că semnul crucii are proprietăţi miraculoase.

Aceștia au ajuns la concluzia că gestul făcut de credincioși poate purifica atât ceea ce mâncăm, precum și ceea ce bem, totul având proprietăți bactericide.

Semnul crucii purifica mancarea
Semnul crucii purifica mancarea

Mâncarea se purifică instantaneu cu semnul crucii

„Am stabilit că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, potrivit ziarullumina.ro.

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de un deceniu. Astfel, ea spune că a descoperit, în mod special, proprietăţile bactericide unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune și cu semnul crucii.

Care este efectul semnului crucii asupra mâncării

În plus, oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii „Tatăl nostru” şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Au fost luate mostre de apă din diferite surse, fântâni, râuri, lacuri, au fost folosite în cercetare.

Toate mostrele conţineau anumite bacterii, după care s-a constatat că dacă se rosteşte rugăciunea Domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de şapte, zece, sute chiar mii de ori.

Efectul crucii asupra omului

De asemenea, rugăciunile au fost rostite atât de credincioşi, cât şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, s-a micșorat considerabil.

În plus, oamenii ruși de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. Astfel, s-a constatat că presiunea sângelui tuturor celor supuşi la teste s-a îmbunătăţit.

Semnul crucii făcut neângrijit anulează efectul

S-a mai observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzătoare-centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii, rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar lipsesc.

Cum spunea si preotul Arsenie Boca– „fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otravită, crucea anulează tot”.

Urmăriți Impact.ro și pe