De ce boală suferă Xonia. Verdictul primit de la medici i-a dat viața peste cap

Corina Oprea 23.06.2023, 11:06
De ce boală suferă Xonia. Verdictul primit de la medici i-a dat viața peste cap

Xonia trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. A fost surprinsă beată și drogată la volan, dar se pare că a avut parte de mai multe probleme de-a lungul timpului. Aceasta a primit un diagnostic dur de la medici, care i-a dat complet existența peste cap și a pus-o în cele mai dificile situații.

Ce boală gravă are Xonia

Xonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes, este apreciată și îndrăgită chiar și peste hotare, dar se pare că viața ei nu a fost mereu roz. Chiar dacă lucrurile par bine din exterior și lasă impresia că este o luptătoare, se pare că a avut multe momente în care a simțit că cedează.

Artista a trecut prin clipe grele și s-a confruntat cu o depresie cruntă și stări anxioase. În urmă cu ceva timp, vedeta dezvăluia că a fost diagnosticată și cu o boală autoimună, încă de la vârsta de 30 de ani. A suferit multe modificări fizice, a avut fața și corpul umflate și ajunsese de nerecunoscut, dar a găsit medicii și tratamentele potrivite și a reușit să se simtă mai bine.

„M-am pus la punct cu sănătatea, ăsta a fost și motivul pentru care m-am întors acasă, în Australia. Eu am aceeași problemă pe care am mai povestit-o, boala autoimună, doar că tratamentele pe care le-am avut recent nu prea făceau față simptomelor pe care le aveam și acum totul este bine. (…) Am avut un medic foarte bun în România, și îl am în continuare, dar acest medicament nu se găsea în România, se găsea în Australia și-n anumite țări. Nici în America nu cred că se găsea. Acum sunt bine, mă simt puternică, mă simt mai bine.”, a spus Xonia la Xtra Night Show.

Cum ține Xonia boala sub control

Xonia a descoperit cum poate ține boala sub control și se simte mai bine de când a recurs la tratamentele necesare. Aceasta a descoperit că doar cu injecții poate îmbunătăți situația și o poate ține sub control, ceea ce a ajutat-o să revină la cariera ei muzicală și să nu renunțe la tot ce a construit în timp.

„Viața mea este una din ce în ce mai bună. În primul rând, chiar pot să zic că sunt într-un loc bun cu sănătatea. Lumea nu știu dacă mă crede că a durat atâția ani de zile, dar a fost un proces foarte greu, iar acum am ajuns la niște injecții care m-au pus pe picioare și sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. Putem să revenim la activitate și la cariera mea muzicală, chiar am lansat o piesă nouă.’, a declarat Xonia pentru Ego.ro.

Xonia și-a schimbat și stilul de viață și încearcă să trăiască tot mai sănătos. Are un plan alimentar strict, încearcă să nu facă excese și să consume alimentele care îi fac bine și nu îi pun viața în pericol. Totul a pornit de la o reacție la soare din cauza unui medicament și a avut nevoie de ani întregi ca să găsească un remediu.

Urmăriți Impact.ro și pe