EXCLUSIV

De ce are interzis Ovidiu Komornyik la vaccinul anti-Covid. Prin ce a trecut artistul în urmă cu 20 de ani: „Era să mor”

Dorina Alexandrescu 12.05.2021, 18:17

Celebrul Ovidiu Komornyik, autorul pieselor de suflet ”Frumoasa mea” și ”Te-am trădat”, a înregistrat o dublă pagubă, la vreme de pandemie. Pe plan muzical, nu mai are concerte de mai bine de un an, iar hotelul lui de lux, din Vama Veche, este gol, până pe 15 iunie. Artistul ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre afacerea de la malul mării, dar și despre necazul de acum 20 de ani, când era să moară în urma banalului vaccin antigripal.

Ovidiu Komornyik, despre regulile de la hotelul lui

Ovidiu Komornyik (52 de ani) se află pe Litoral din 1 mai, când a primit turiștii la hotelul lui de lux, “Casa OK by Ovo”, din Vama Veche, în care el și asociații au investit, în urmă cu șapte ani, în jur de un milion de euro. Hotelul are piscină, foişor, bar, terasă, restaurant, o grădină superbă, iar camerele sunt colorate diferit. Pandemia i-a redus turiștii, în special anul acesta, când hotelurile nu au voie să funcționeze decât la capacitate redusă. ”Sunt la mare de la 1 mai. Funcționăm cu 70% din capacitate, așa cum s-a dorit. Am avut clienți mulți la începutul lunii. Acum nu mai este lume. Probabil din 15 iunie va fi plin. E rece afară seara, pentru luna mai, iar lumea este încă speriată”.

Întrebat dacă se va vaccina anti-Covid-19 sau dacă le va cere turiștilor care îi calcă pragul un act medical, în acest sens, Ovidiu Komornyik ne-a spus: ”Unii s-au vaccinat, eu nu o să mă vaccinez, pentru că sunt alergic. În urmă cu 20 de ani am făcut un vaccin antigripal și era să mor”, ne-a mărturisit artistul, care suferise atunci un șoc anafilactic.

De ce are interzis Ovidiu Komornyik la vaccinul anti-Covid. Prin ce a trecut artistul in urma cu 20 de ani
Ovidiu Komornyik

Nu a majorat prețul camerelor, în pandemie

Ovidiu Komornyik spune că nu a majorat prețul camerelor, față de anul trecut, fiind și acum, în jur de 500 de lei, pentru o seară de cazare: ”Avem aceleași prețuri, cu toate că am cheltuit mult pe dezinfectanți și pe tot felul de produse. Avem la intrare, pe preșuri, avem peste tot.. se șterge în camere, șezlongurile, baldachinele, la piscină, mesele…”.

”Din acest motiv, va trebui să schimb husele de la șezlonguri și baldachine, întrucât s-au uzat și decolorat de la atâta dezinfectant. Cu igienizarea camerei e mai greu când sunt turiști mulți, întrucât durează și trebuie să aștepte, după predarea camerei”, ne-a mai spus Ovidiu.

”Nu am mai avut un concert de un an!”

Interpretul s-a axat mai mult pe afacere, muzica fiind acum pe loc secund, din cauza lipsei spectacolelor: ”Eu am primit două lovituri, de ambele părți. Nu am mai avut un concert de un an. Pe ambele planuri a mers prost. Însă noi trebuie să plătim ce consumăm. La asta nu se gândește nimeni. Lucrezi de ani de zile pe sezon cu aceiași oameni. Momentan, am acoperit strictul necesar și nu mai am nevoie de angajați”.

Ovidiu duce dorul spectacolelor: ”Să vedem cum va fi în viitor, dar sigur va fi greu. Stau la mare. La București, ce să fac? Am o ocupație aici și nu o iau razna! Trăim vremuri ciudate. Cu muzica, ce să mai fac? Angela Similea nu vrea să mai apară, nu se mai regăsește în ceea ce se întâmplă”, ne-a mai dezvăluit artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe