EXCLUSIV. Angela Similea renunță definitiv la muzică? Prietenii ei nu se dau bătuți. „Tragem de ea

Dorina Alexandrescu 14.03.2021, 17:23

Angela Similea (74 de ani), ”Regina Muzicii Ușoare”, a fost nevoită, în urmă cu zece ani, după decesul soțului ei, Victor Surdu, să părăsească conacul de la Belciugatele. Vila s-a dovedit a fi cu ghinion, împrumutul, făcut la bănci, de Victor Surdu, ajungând, cu tot cu dobânzi, la aproximativ 6 de milioane de euro. Angela nu mai deține nicio proprietate. Locuiește în vila unor prieteni, stabiliți în străinătate, iar verile își vizitează fiul din America. Angela s-a retras din lumina reflectoarelor, dar bunii ei prieteni, Dida Drăgan și Ovidiu Komornyik, ne-au spus, în exclusivitate pentru impact.ro, că vor face tot posibilul să o readucă în lumina reflectoarelor.

Angela Similea şi-a pierdut casa

În 2014, Angela Similea a anunțat că vila din Belciugatele, cu 16 camere, în care a locuit alături de Victor Surdu, a fost scoasă la vânzare. Prețul inițial a fost de 750. 000 de euro, apoi a scăzut la 650.000 de euro, dar nici așa nu a dorit-o nimeni. Cântăreaţa trebuia să restituie băncilor 6 milioane de euro, după ce ea și ultimul soț, Victor Surdu, care s-a stins din viață pe 7 aprilie 2011, au pierdut 15 procese de executare silită, care le-au fost intentate. Pentru a salva palatul din Belciugatele, cei doi soți l-au trecut pe numele fiicelor lui Surdu, dar și pe al fiului cântăreței, așa că de tranzacția vilei se ocupă acum fiicele lui Victor Surdu, nu Angela, al cărei nume nu mai figurează în actele imobilului.

Angela Similea renunță definitiv la muzică?
Angela Similea renunță definitiv la muzică?

Dida Drăgan, prietena Angelei Similea: ”Trageam de Angela să revină pe scenă, dar ea nu este tocmai încântată”

După decesul bărbatului pe care l-a adorat, Angela Similea nu a mai avut puterea să intre în conacul lor din satul Mataraua, comuna Belciugatele, astfel că s-a întors în București. Cum apartamentul din Drumul Taberei, cu care girase pentru împrumutul bancar, l-a pierdut, Angela a fost nevoită să accepte invitația de a locui în vila din zona Plevnei a unor prieteni buni, stabiliți în străinătate.

Momentan, ca de altfel toți artiștii, Angela este în pauză muzicală. De fapt, ea nu a mai dorit să urce pe scenă de dinainte de pandemia de coronavirus:

”Tragem de Angela să revină pe scenă, dar ea nu este tocmai încântată”, ne-a spus, într-un interviu, buna ei prietenă, Dida Drăgan. Iar Ovidiu Komornyik, cu care Angela a făcut duet ani buni, deja a pregătit câteva piese: ”Sper că le voi cânta tot cu Angela, după ce se ridică restricțiile”, ne-a declarat celebrul compozitor.

Angela Similea renunță definitiv la muzică?
Angela Similea renunță definitiv la muzică?

A trecut prin patru căsnicii, dar marea ei iubire a fost Florin Piersic

Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărțit rapid pentru a se mărita cu vestitul chitarist Sorin Movileanu, cu care Angela Similea are un fiu, pe Sorin, acum în vârstă de 49 ani și stabilit în America.

Nici cel de-al doilea mariaj al artistei nu a funcționat, așa că Angela Similea a divorțat și s-a căsătorit cu alt bărbat, Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni, în România. Acesta i-a înfiat fiul și împreună au trăit o poveste de dragoste frumoasă, timp de 17 ani, fiind de fapt și cel mai lung mariaj al Angelei Similea. În 1991, și-au spus adio:

“Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie”, declara Angela Similea, în cartea sa biografică, intitulată “Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

Însă, în perioada în care era cu Jan, Angela Similea s-a îndrăgostit de Florin Piersic, care, la acea vreme, era căsătorit cu actriţa Anna Szeleş. Angela a povestit despre acest capitol romantic:

“Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”. Pe de altă parte, Florin Piersic a mărturisit:

„Nu am avut un amor cu Angela ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”.

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară s-a căsătorit în 1999 cu politicianul Victor Surdu. 12 ani mai târziu, el avea să fie răpus de cancer pancreatic.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe