De ce a slăbit, de fapt, Teo Trandafir. Motivul e mai trist decât se credea. „Le-am luat pixul din mână”

Badea Violeta, Mirabela Năstase 23.07.2021, 09:33

Teo Trandafir se poate lăuda acum cu o siluetă perfectă, dar îndrăgita prezentatoare de la Kanal D s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus. Vedeta a reușit să dea jos peste 60 de kilograme și mulți s-au întrebat ce a ambiționat-o atât de tare. Iată de ce a slăbit, de fapt, Teo Trandafir. Motivul e mai trist decât se credea!

De ce a slăbit, de fapt, Teo Trandafir

Teo Trandafir a reușit să slăbească în mod miraculos și a devenit un exemplu pentru mulți români care se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Vedeta de la Kanal D este foarte mândră de silueta pe care a reușit să o capete acum. Cu toții ne-am dorit la un moment dat să slăbim și știm cât de dificil este și câtă răbdare trebuie să ai până apar primele rezultate.

Teo Trandafir a dat dovadă de foarte multă ambiție și mulți s-au întrebat ce a determinat-o pe prezentatoare să-și schimbe complet stilul de viață, în afară de considerentele medicale. Acest detaliu a fost dezvăluit chiar de simpatica vedetă de la Kanal D în exclusivitate pentru viva.ro.

„Da, mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână.”, a spus Teo pentru sursa citată.

Îndrăgita prezentatoare are și un sfat pentru tinerii care se confruntă cu problema kilogramelor în plus și care sunt discriminați. Aceasta le-a transmis că trebuie să se iubească așa și să aibă încredere că va veni o zi în care lucrurile se vor așeza așa cum vor ei. Vedeta a mai spus că nu trebuie să se simtă vinovați, fiindcă la un moment dat totul se va schimba, într-un fel sau altul.

„Cu siguranță există discriminare. Eu am fost bine plătită și la 140 de kilograme, nu aș putea să emit o părere în acest sens.”, a mai adăugat Teo.

De ce a slabit, de fapt, Teo Trandafir
De ce a slabit, de fapt, Teo Trandafir

Ce meserie a avut Teo la 23 de ani

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, dar puțini sunt cei care știu că în trecut a lucrat ca vânzătoare într-un magazin.

„La 23 de ani deja munceam ca vânzătoare într-un magazin și eram căsătorită. Aveam serviciu, familie, casă, bărbat, jobul nu era foarte ofertant.

Deși eram vânzătoare, aveam în buzunar o diplomă de absolvent cu notă maximă la o facultate de stat, și asta mă frustra, simțeam că pot și merit mai mult.”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...