Cum a slăbit Teo Trandafir zeci de kilograme. Povestea fascinantă pe care a ținut-o secretă 20 de ani

Madlen Moraru / 09.06.2020, 18:40
Cum a slăbit Teo Trandafir zeci de kilograme. Povestea fascinantă pe care a ținut-o secretă 20 de ani

Teo Trandafir a reușit să își transforme silueta și să capete formele dorite. Îngrăgita prezentatoare a transmis chiar modul în care a putut să scape de kilogramele în plus. De asemenea, a fost vorba despre o metodă care a dat roade în cazul vedetei, dar păzită ca un mare secret. Acest detaliu a fost admis chiar simpatica Teo.

Cum a slăbit Teo Trandafir zeci de kilograme

Chiar vedeta Kanal D a dezvăluit cum a slăbit zeci de kilograme. Teo Trandafir a suferit o perioadă din pricina apariției sale, dar odată cu trecerea timpului a reușit să își perfecționeze silueta. În prezent în vârstă de 52 de ani, aceasta are o siluetă mult mai zveltă față de cum arăta în momentul în care a devenit cunoscută publicului român. Ca să arate cât mai bine, prezentatoarea a apelat inclusiv la sfaturile nutriționistului și a urmat diverse diete. De asemenea, Teo mărturisea la un moment dat că pune în practică zilnic un truc foarte inedit. Mai exact, vedeta obișnuiește să consume ceai de salvie pentru a slăbi, fiind cunoscut pentru proprietățile sale curative.

Cum a slăbit Teo Trandafir zeci de kilograme. Povestea fascinantă pe care a ținut-o secretă 20 de ani
Teo Trandafir a reușit să slăbească zeci de kilograme și să ajungă la silueta mult visată șu prin intermediul unor diete recomandate de nutriționiști

Teo Trandafir a reușit să se tonifieze în mod surprizător și a inspirat multe femei din România să își urmeze visul în acest sens. Prezentatoarea de la Kanal D a ținut diverse cure de slăbire, dar pe care le-a avut la păstrare până de curând. Povestea fascinantă a vedetei e una mai puțin cunoscută și datează din urmă cu câteva decenii.

Povestea fascinantă pe care a ținut-o secretă 20 de ani

„Eu am slăbit undeva prin 2000 cu o cură de propusă de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Foarte bună și doctorița și cura. La vremea respectivă ceva mai bengos nu exista, după părerea mea, cu brânză de vaci, cu carne fiartă. Brânza de vaci o făceam cu un pic de ulei, cu mărar, cu sare, cu ardei gras, cu ceapă verde. O amestecam și o puneam în bărcuțe de ardei gras, o mâncam așa și una din aia îmi ajungea o anumită perioadă. Foarte bun, trebuie să recunosc”, le povestea la un moment dat Teo Trandafir fanilor, într-o intervenție pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI