De ce a refuzat Xonia să participe la Survivor All Stars: “Am zis să nu riscăm, dar, cine, știe, poate fac o surpriză!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 02.02.2024, 14:40

Xonia a fost în cărți pentru Survivor All Stars, fiind contactată de producători să facă parte din acest sezon, doar că artista a fost nevoită să decline oferta din cauza problemelor sale de sănătate. Având o boală autoimună și fiind pe o nouă schemă de tratament, solistei i-a fost teamă de posibile reacții adverse.

Xonia: “Sincer, mi-ar fi plăcut să fi fost acolo, m-au sunat cei de la Pro TV”

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Xonia ne-a spus că nu și-a asumat acest risc de a merge la filmări în Republica Dominicană, însă nu exclude ideea de a face o surpriză, totul depinzând de starea sa de sănătate. Cântăreața a mărturisit că își face singură injecțiile.

Xonia a mai participat la Survivor în urmă cu 2 ani. Din păcate, s-a confruntat în acea perioadă cu o alergie, o reacție adversă apărută în urma expunerii îndelungate la temperaturi ridicate, ea ținându-și sub control boala autoimună cu mai multe pastile. Chiar dacă nu este la Survivor All Stars, artista urmărește acasă reality-show-ul de la Pro TV, fiind alături de Faimoși.

De ce nu ești la Survivor? Este sezonul All Stars.

Sincer, mi-ar fi plăcut să fi fost acolo, m-au sunat cei de la Pro TV și, din păcate, împreună am zis că nu ar fi indicat, pentru că într-adevăr am problemele mele de sănătate. Am un tratament nou și nu știam care vor fi reacțiile. Am zis să nu riscăm, dar, cine, știe, poate fac o surpriză pe acolo.

Gașca e mișto, concurenții sunt foarte tari, e the best of the best, sincer, și orice se poate întâmpla. Sunt acolo pe televizor, stau și mă uit. Am și eu acolo niște emoții, îți dai seama, când îi văd pe prietenii mei. Le doresc  shall the best person win.

Citește și: Răsturnare de situație. Xonia nu a consumat substanțe interzise

Pe cine susții? Cine are potențial să ajungă în finală și eventual să și câștige?

Îi cunosc și eu cred că oricine ar putea câștiga, pentru că asta este ideea. All stars sunt cei care au rezistat foarte mult în competiție, au adus multe puncte echipei și orice se poate întâmpla.

Nu mă așteptam ca Elena să plece atât de devreme, pentru că ea a câștigat unul dintre sezoane și uite că a plecat deja. Deci orice este posibil. Nu am o persoană despre care pot să zic că pariez doar pe ea. Sunt oameni foarte mișto acolo.

Xonia: “Mă injectez o dată la două săptămâni”

Cum ești cu sănătatea?

Sunt pe o schimbare foarte bună, însă mai am niște reacții, niște alergii. Nu e încă, să spun, corpul obișnuit sută la sută, dar mă simt foarte bine. Simptomele mele aproape nu mai sunt și am și eu bucuria acum să pot să trăiesc.

Ești dependentă de pastile sau de injecții?

Injecții. Mă injectez singură o dată la două săptămâni. Am trecut prin toate și am ajuns la ultima variantă, dar mă simt bine și chiar are efect și este potrivit pentru mine.

Xonia este monitorizată de doi medici

Ești foarte curajoasă! Nu îți este teamă de ace, de durere.

Mi-a fost foarte teamă. Îmi e frică de ace de când sunt mică, nu mai puteam să mă uit. Norocul meu este că aici nu vezi acul, e oarecum acoperit, dar a durat cam 3 luni de zile până să pot singură să mă injectez. M-am rugat de prietena mea Diana, mulțumesc! Mike, îți mulțumesc!

Sunt cei doi oameni care m-au ajutat și mama, bineînțeles, când eram în Australia și am început această schemă de tratament și care m-a ajutat. Acum mă descurc singură! Medicamentul îl iau din Australia, se găsește ceva foarte asemănător și în România, dar așa s-a nimerit, eu fiind cetățean australian am reușit acolo să pot să mi le iau.

La medic mergi în România sau în Australia?

Am medic și aici în România, care m-a ajutat extraordinar de mult și mă ajută în continuare și am și medicul meu din Australia cu care colaborăm. Avem o echipă, o familie, sincer. Sunt foarte norocoasă pentru că am găsit  acești doi medici care țin foarte mult la pacienții lor și pun suflet. Au făcut tot posibilul să pot să mă simt și eu bine.

Citește și: De ce boală suferă Xonia. Verdictul primit de la medici i-a dat viața peste cap

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe