De ce a refuzat FCSB să-şi lase jucătorii la Jocurile Olimpice. Giovanni Becali a spus clar

Stan Filon, Anca Lupescu 23.04.2021, 19:48
De ce a refuzat FCSB să-şi lase jucătorii la Jocurile Olimpice. Giovanni Becali a spus clar

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea să se termine mult mai repede pentru echipa națională de fotbal U21 a României, după ce Gigi Becali a spus cu subiect și predicat că nu își va lăsa jucătorii să răspundă afirmativ la solicitarea selecționerului Mirel Rădoi! Giovani Becali s-a implicat și el în scandalul momentului din fotbalul românesc.

De ce a refuzat FCSB să-şi lase jucătorii la Jocurile Olimpice

Gigi Becali a spus că așa se răzbună pe Federația Română de Fotbal pentru arbitrajul părtinitor! Mai mult, acesta a aruncat săgeți și către echipa CFR Cluj, care ar fi avantajată de arbitri, după cum lasă de înțeles latifundiarul din Pipera. Chiar de la CFR Cluj i-a sfătuit Becali pe cei de la FRF să caute jucători pentru Jocurile Olimpice la Tokyo.

”Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii. Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, este declarația lui Gigi becali care a șocat întreaga țară.

De ce a refuzat FCSB sa-si lase jucatorii la Jocurile Olimpice
De ce a refuzat FCSB sa-si lase jucatorii la Jocurile Olimpice

Ce spune Giovani Becali despre scandalul momentului

Vărul lui Gigi Becali nu a spus exact de pe parte a baricadei se situează, deoarece merge pe litera legii. Giovani Becali însă îl avantajează clar pe vărul său, Gigi Becali, care nu este obligat de nimeni să-și lase jucătorii să participe la Jocurile Olimpice, deoarece nu sunt organizate sub egida FIFA.

”Domne, eu sunt de acord cu regulamentele și legile în vigoare. Este singurul lucru pe care vreau să-l spun în această privință. Trebuie respectate regulamentele actuale. Altceva nu doresc să comentez pe margine acestui subiect pentru că am spus deja totul. Este mai mult decât necesar ca aceste regulamente să fie respectate de toată lumea”, a spus răspicat impresarul pentru Playsport.ro.

Mirel Rădoi, selecționerul țării noastre are în vedere jucători importanți ai FCSB pentru Olimpiada din Japonia. Andrei Vlad, Denis Haruț, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Darius Olaru și Ovidiu Perianu, sunt oamenii bucureștenilor monitorizați în această perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...