Gigi Becali vrea să-l saboteze pe Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice. ”Să ia de la Burleanu, eu nu-i dau nimic”

Stan Filon, Ioana Nicolae 21.04.2021, 16:26
Gigi Becali vrea să-l saboteze pe Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice. ”Să ia de la Burleanu, eu nu-i dau nimic”

Este un adevărat război între Gigi Becali și FRF, iar acesta ar putea să-l lase pe Mirel Rădoi fără jucători importanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Latifudiarul din Pipera este foarte supărat pe arbitrajul din România și spune că nu va lăsa niciun jucător în Japonia. În plus, este și o miză financiară uriașă la mijloc.

Gigi Becali vrea să-l saboteze pe Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice

Așadar, Gigi Becali pare hotărât să boicoteze naționala de tineret a României care urmează să participe la Jocurile Olimpice! Turneul olimpic de fotbal, la care România este calificată, este programat aă aibă loc în intervalul 22 iulie-7 august. Selecționerul Mirel Rădoi a convocat 61 de jucători, iar pe lista sa sunt și 9 jucători de la FCSB, pe care Gigi Becali a spus că nu este dispui să-i lase să participe la Olimpiadă. Lista finală, cu care selecționerul va merge în Japonia, va conține doar 23 de nume.

”Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest”, a spus Becali marți. După tragerea la sorți pentru grupele turneului olimpic, Gigi Becali a continuat războiul cu FRF și s-a decis să nu-și lase jucătorii să participe la Olimpiadă. Mai mult, a aruncat săgeți către CFR Cluj, pe care arbitrii ar avantaja-o, dar a amintit și numele arbitrului Istvan Kovacs.

Gigi Becali vrea sa-l saboteze pe Mirel Radoi la Jocurile Olimpice
Gigi Becali vrea sa-l saboteze pe Mirel Radoi la Jocurile Olimpice

”Nu las niciun jucător”

”Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii. Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, a spus Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali este cu gândul și la Champions League, unde sunt bani grei. În cazul în care va deveni campioană, FCSB ar urma să intre în primul tur preliminar din Champions League, în aceeași perioadă în care Mirel Rădoi și echipa sa au programată plecarea spre Tokyo.

Așadar, Gigi Becali nu ar da cu piciorul unei sume farte mari de bani, lăsându-și jucătorii la Olimpiadă. Turneul olimpic se va derula între 22 iulie și 7 august, în vreme ce primele 3 tururi preliminare din UCL sunt între 7 iulie și 10 august.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...