Anamaria Prodan îi dă replica lui Becali după anunţul divorţului de Reghecampf. Ce spune impresara acum

Stan Filon, Mihai Cheleș 30.01.2021, 14:00
Anamaria Prodan îi dă replica lui Becali după anunţul divorţului de Reghecampf. Ce spune impresara acum

Gigi Becali i-a dat de gol pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf că ar vrea să divorțeze! Finanțatorul FCSB și Anamaria Prodan sunt la cuțite, de câteva zile. Totul a pornit de la ultimul transfer pe care l-a făcut FCSB, care este de fapt și cel mai scump din istoria Liga 1.

Gibi Becali a spus că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  vor să divorțeze

Transferul lui Dennis Man la Parma a încins spiritele între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera a sărit-o pe Anamaria Prodan din schemă, la cel mai scump transfer din istoria României, iar modul în care a făcut-o a înfuriat-o și mai tare pe Anamaria Prodan.

Milionarul a declarat că Anamaria Prodan a venit cu o propunere tot de la Parma, însă de 10 milioane de euro, pe când el obținuse deja 13 milioane de euro, de la aceeași echipă, cu o oră înainte. Mai exact, de transferul jucătorului s-a ocupat Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali, deși impresrul jucătorului era Anamaria Prodan.

Gibi Becali a spus ca Anamaria Prodan și Laurentiu Reghecampf  vor sa divorteze (1)
Gibi Becali a spus ca Anamaria Prodan și Laurentiu Reghecampf  vor sa divorteze (1)

Ce a spus Anamaria Prodan despre divorț

Gigi Becali a declarat că a râs când a auzit oferta venită de la Anamaria Prodan. Asta a supăra-o și mai tare pe impresară. Acum însă o altă declarație făcută de Gigi Becali a reușit s-o enerveze din nou. Milionarul a spus că impresara și soțul ei ar vrea să divorțeze.

Impresara a negat orice zvon legat de divorț. Aceasta a văzut declarația dată de Gigi Becali, dar a refuzat să comenteze. A ținut totuși să precizeze că nu se pune problema unui divorț.

”Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului.

Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...